hotmail.com dan yeni bir mail aldım. Ama birtürlü kullanamıyorum. Anladığım kadarıyla benden ebeveyn izni istiyor. "EŞŞEK KADAR OLDUM NE EBEVYNİ KARDEŞİM!!!" diyorum olmuyor. Biri yardım eder mi? Messenger açtığımda da uyarı veriyor...
MSN hesap oluşturma problemi! YARDIM PLS
İyi güzel diyosunda ben o maili almak istiyorum. Doğum tarihini doğru girdiğimi hatırlıyorum. Nasıl düzenleme yapıcam tekrar. Veya iptal etmek istiyorum. Maili boşa düşsün. ÖFFF Microsoft. Nerde antik kuntik işler hepsi sende
Oraya tıkladım. Bu seferde hadi ispatla diyo. Aşağıdaki sayfa çıkıyor. Benden Kredi Kartı nomu istiyor. Herhalde kullanmak için değil sadece kontrol için istiyor. Ama niye yazıyım ben microsofta kredi kart nomu.
HaaNKsOraya tıkladım. Bu seferde hadi ispatla diyo. Aşağıdaki sayfa çıkıyor. Benden Kredi Kartı nomu istiyor. Herhalde kullanmak için değil sadece kontrol için istiyor. Ama niye yazıyım ben microsofta kredi kart nomu.Yani; niye vereceksiniz ve kesinlikle vermeyin. Bu phishing sitesi bile olabilir. Microsoft'u arayın bence...
Kylienasıl düzenliyeceğini bilmiyorum hiç başıma gelmedi böyle bir olay linkini verdiğim yerden ya da bilemedin google'dan bakabilirsin ama iptal etmek için burada oturum açıp ek seçenekler<hesap kapata tıklayacaksın.Ah o oturumu bi açabilsem zaten... Daha hesabı tamamlayamadım ki. Yani öyle bir durum oldu ki ne hesabı kullanabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Öylece askıda kalakaldı.
altı üstü bir hesap işte yenisini al gitsin neden bu kadar kasıyorsun ki?
Benim için önemli olan o hesap adı! Şu anda bloke edilmiş halde ebeveyn iznini bekliyor. Yaaa bu microsoft bazen hakkaten adamı çileden çıkarıyor. Sanki çocuk istemese ebeveynden habersiz bişey yapamayacak. Allah Allah.
ilgnç bir sorun microsoft işte...
Eğer sorunumu çözebilecek varsa maili ve şifreyi verebilirim...