Msnnimi açtım bütün özel ifadelerim uçmuş,sadece yerleşik olanlar vardı,sanki ilk msn adresi almışım gibi .Ne olmuş olabilirki bu ifadelere.(Msn adresimin şifresini kimse bilmez.)
Msn ifadeleri
Bu ifadeler application data içinde live klasöründe bulunuyor bir hata bulduysa silmiş olabilir. Nasıl kurtaracağınızı bilemem ama
bu sorunla birdaha karşılaşmamak için
MSN Backup http://www.msxlabs.org/forum/dig ... e-geri-yukleme.html
programını kullana bilirsin.
pcwordGitti ifadeler, 4 senedir biriken ifadeler, tüh moralim bozuldu.Zaten çoğunu başkasından çalıp çırpmışsındır O yüzden.
Belki ordadır hala görünmüyor olabilir.
AppData\Local\Microsoft\Messenger\XXXXX@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons\klasörünün içinde bütün dt2 dosyaları ifade aslıda uzantılarını .gif olarak değiştirirsen görebilirsin.
o dosyalar yoksa gitmiştir.
giden msn ifadeleri olsun sen varsın ya gerisinin ne önemi var
Geçmiş olsun. Bulamadıysanız ifadelerinizi sistem geri yüklemenin faydası olabilir mi acaba?..
pcwordAppData\Local\Microsoft\Messenger\XXXXX@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons\önemli olan .dt2 leri boyuta göre sıralamak çünkü o klasorde birsürü .dt2 dosyası var hepsi senin ifadeler olmayabiliyor boyuta göre sıralayınca boyutu büyük olan .dt2 dosyalarındaki .dt2 uzantılarını silip .gif yaptığında ifadelerini göreceksindir. uzantıları görmek için de, denetim masası klasor seçeneklerinden görünümden ayarlayacaksın yoksa olmaz
Burayı biliyorum onlara tıklayınca windows dosyayı açamıyor hatası çıkıyor.Son Düzenleme: silici06 ~ 04 Nisan 2009 23:53
MSN Yedekleme programnına ihtiyacınız yok
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger
Dizini içindeki msn adresinizle aynı adı taşıyan klasörü kopyalayıp varsa "D" yada farklı bi sürücüye yedekleyin herhangi bi sorun olduğunda yada formattan sonra o klasörü aynı yerine kopyalamak yeterli
pcwordAppData\Local\Microsoft\Messenger\XXXXX@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons\
Burayı biliyorum onlara tıklayınca windows dosyayı açamıyor hatası çıkıyor.JeWoRklasörünün içinde bütün dt2 dosyaları ifade aslıda uzantılarını .gif olarak değiştirirsen görebilirsin.Biz hep silinmiş yönünden bakıyoruz ama ifadeleri sen kapatmış olabilirsin. araçlar/seçenekler/iletiler/ifadeler açık mı bir bak. durupdururken gitmez.
o dosyalar yoksa gitmiştir.Şöylede yapabilirsin ancak bilimsel doğruluğu yok:
Oklasörün içinde 4senelik ifade birikimin varsa orada birçok dosya olması gerek. okadar çok dosya yoksa bunu yapmana gerekyok. zaten silinmiştir.
Bu dosyaların hepsini yedekle bir yere. xxxxxx@hotmail.com klasörünü kaldır. (msn kapalı olsun tamamen) Klasörü sildikten sonra tekrar oturum aç.
O klasör tekrar gelecektir. msnyi yine kapat. Yedeklediklerini yerine koy.
msn uzun süre açmassan gidebilir
tayartekinmsn uzun süre açmassanÇok bilimsel bir yaklaşım
İfadeler gitmiş ben kapatmış değilim,uzantılarınıda değiştim açmıyor,zaten ID 2 DİYE OLANLAR VAR DT2 LER YOK.Komple hepsini sildim.Yeniden msn açtım (,Kayıt defterinden hotmail adresimi sildim ,C den de her şeyi sildim) özel ifadelerin hiçbiri yok.Artık yeniden biriktircez.