msn'im hacklandi

HPQ-User
26-02-2009, 08:27   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

akrep_ckl sormuş:
bi sitedeki güzel sözü kopyalayıp nick kısmına yapıstırdım ondan sonra msn'imi acamaz oldum ve arkadaslarım msn'imin bazen  acık oldugunu söylediler büyük bi ihtimalle hacklendi ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden tsskkrler...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
....

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322; FDM; InfoPath.1)

Falyanos
26-02-2009, 17:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
141 mesaj

Microsoft ile irtibata geçmen gerekiyor mail adresinle ilgili bilgileri doğru verirsen hesabını sana geri veriyorlar.

Batıkan Doğan
26-02-2009, 17:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

C:\Documents and Settings\...\Application Data\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts altındaki her şeyi sil. Application Data gibi klasörler gizli klasör. İlk önce bunları görünür hale getir.

Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 26 Şubat 2009 17:33
MBTGROUP
26-02-2009, 17:38   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/Cal ... li-Yolu_t87465.html

Burası sana yardımcı olur.

hasanyozgat
26-02-2009, 18:49   |  #5  
Yeni Üye
44 mesaj

en kısa yolu yeni bir msn açmak :D

erdem barış
26-02-2009, 20:56   |  #6  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

geçmiş olsun geri almayı beceremezsen yeni adres açtıktan sonra alternatif bi adres daha aç biri çalınırsa diğerini hemen geri alırsın ileti eklemeyle adres filan çalınmaz ya gizli yanıtından biri bulmuştur yada fake mail yöntemiyle adresini kaptırmışsındır kaldı mı bu devirde fake mail eskiden bi de fake mail vardı ne komikti yaw arkadaşları hep kandırırdım heheehhheeee.

Erim77
26-02-2009, 22:40   |  #7  
Yıllanmış Üye
183 mesaj

benimde eskiden buna benzer bi olay başıma gelmişti kişisel iletiye darvinin teroi gerçek black apes gibi bişey yazmıştım ve yazdgm anda msn baglantısı kesıldı yazıp 1 dha acılmamıştı bende daha uzun süre önce msn açtgm 1 pc ye oturup orda msn mi açtım halıyle eskı listem eski nickım eski iletim geldi hemen iletimi silip klawyede 3 5 harfe basıp msn yi kapadım tekrar acınca problem kalmadı

Mehmet-
26-02-2009, 22:46   |  #8  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj
AdRaMiTi

Eğer Kişisel iletine yapıştırdıktan sonra bir daha açamadısan ve arkadaşlarında böyle diyorsa Arkadaşların Hayal görüyor..

Cünkü Bir kişisel iletiden Kim Hacklenmiş bu zamana kadar ?

Ayrıca Ben msn'de Hackede İnanmam kullanıcı kendi zaaflarıyla kaptırır şifresini.

Bir msn'ni online siteler üzerinden açmayı dene Ebuddy-Messengerfx vs..

Eğer böyle olmazsa ekranda cıkan hata kodunu arattır ve sorunun çözümüne ulaş.

Oda olmazsa farklı versiyon kur sistemine öyle dene..

Bunun farklı bir çözümü vardı ancak şimdi hatırlayamadım.

Aynen arkadaşa katılıyorum.
Adresinizin hacklendiği konusunda düşünceniz devam ederse buyurun https://www.chip.com.tr/forum/Cal ... li-Yolu_t87465.html buradan detaylı konu incelemesi yapın...

kazu
27-02-2009, 02:11   |  #9  
Taze Üye
3 mesaj

merhaba
benim bir sorum olacak. msn adresime benden baska giren birinin daha oldugunu farkettim. arkadaslarım ben işte oldugum halde oturumumun acıldıgını bir kac kere söylemislerdi. ve sürekli tanımadıgım insanlar msnime eklenip duruyordu. niklerine bakılırsa arkadas sitesi niteliginde yerlerden, çesitli milletlerden insanlar ben sildikce ekleniyordu. cok ciddiye almamıstım, zira msni cok fazla kullanmam. fakat dün birsey oldu, tesadüfen ileti gecmisime baktıgımda tanımadıgım bu insanlarla olan onlarca konusma gördüm. yani birebir benim oldugum müstehcen nitelikli konusmalar. üstelik biri digerinin tekrarı seklinde degil, yani otomatik bir soru cvp sözkonusu degil. ben kimseyle böyle konusmalar yapmadıgıma ve pc mi baskası kullanmadıgına göre bu nasıl olabilir? benim adresim ile bir baskası baska bir pcden konustugunda bir şekilde iletilerin benim bilgisayarıma aktarılması mümkün mü?? gercekten saskınlık icindeyim

Falyanos
27-02-2009, 10:38   |  #10  
Yıllanmış Üye
141 mesaj
kazu
merhaba
benim bir sorum olacak. msn adresime benden baska giren birinin daha oldugunu farkettim. arkadaslarım ben işte oldugum halde oturumumun acıldıgını bir kac kere söylemislerdi. ve sürekli tanımadıgım insanlar msnime eklenip duruyordu. niklerine bakılırsa arkadas sitesi niteliginde yerlerden, çesitli milletlerden insanlar ben sildikce ekleniyordu. cok ciddiye almamıstım, zira msni cok fazla kullanmam. fakat dün birsey oldu, tesadüfen ileti gecmisime baktıgımda tanımadıgım bu insanlarla olan onlarca konusma gördüm. yani birebir benim oldugum müstehcen nitelikli konusmalar. üstelik biri digerinin tekrarı seklinde degil, yani otomatik bir soru cvp sözkonusu degil. ben kimseyle böyle konusmalar yapmadıgıma ve pc mi baskası kullanmadıgına göre bu nasıl olabilir? benim adresim ile bir baskası baska bir pcden konustugunda bir şekilde iletilerin benim bilgisayarıma aktarılması mümkün mü?? gercekten saskınlık
Başka bir yerde konuşulup senin bilgisayarında ileti tutmaz senin pc'nden konuşuyodur sen yokken.

kazu
27-02-2009, 18:50   |  #11  
Taze Üye
3 mesaj

bugun bir teknik servise danıstım. msn yolu ile gönderilen bir resim, müzik vb. dosyalar ile birlikte farketmeyecegim bir programın pc me yüklenebilecegini, bu program sayesinde pcme giris yapılabilecegini söylediler. pcm acık oldugu saatlerde bir baska bilgisayardan pcme rahatlıkla girilebilirmis bu yöntem sayesinde. msnimden de rahatlıkla konusulurmus. baska bir acıklaması olamayacagını söylediler, bu durum sık yasanıyormus. telekoma  ve savcılıga basvurup pc me kimin girdigini ögrenebiliyormusum. bunu deneyecegim.

Kapalı Hesap (105749)
27-02-2009, 19:16   |  #12  
Kapalı Hesap
280 mesaj
hasanyozgat
en kısa yolu yeni bir msn açmak :
Bencede en dogrusuBeğendim

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (41714) ~ 03 Şubat 2012 20:22