pctransaynen vista sp 1 güncellemesi tamamlandı pc nizi yeniden başlatın dedi msn e giremedim açıldığında msn açıktı oysakiSpace'ine girmek,düzenlemek için http://spaces.live.com/ adresinide kullanabilirsin.İllaki msn şart değil ki
diğer girdiğim pc de xp msn de 8,1 ama girmiyo o değil space me yanıyom off
MSN İnsanı delirtir!
- 1
- 2
9 kullanmıyorsundur inş.. revo ile silip 8.5 kullanmıyorsan onu yükle yoksa tekrar sil yükle bir zamanlar banda öyle oldu yardım istedim kimseden tık yok bende sildim tekrar kurdum sorun ortadan kalktı kolay gelsin
ulan windowsun herseyı sorun ya ne ıstır :)
windowsun değliki bu sorun bnce başta ttnet ..
ebuddy.com'dan qir sende Live'ın Web tabanlı versionu deLirmeye gerek yok reborn :)
Eskiden ie ofline olunca bile bağlanmazdı, delirtir hakkatten.
Sistem geri yüklemeyi dene, ağ ayarları değişmiş heralde.
ersinbakar9 kullanmıyorsundur inş.. revo ile silip 8.5 kullanmıyorsan onu yükle yoksa tekrar sil yükle bir zamanlar banda öyle oldu yardım istedim kimseden tık yok bende sildim tekrar kurdum sorun ortadan kalktı kolayo nasıl olacak space yede giremiyorum şifreyi yazıyorum e-posta veya şifre yanlış diyo revo nedir ayrıca iki tane aynı adsl e baglı pc de denedim biri xp biri vista xp de 8,1 vistada 8,5 ikisindede msn plus var
Reset at modeme, olmadı PC ye o da olmadı sabret hata kendi düzelir.. :)
bilader interneti ilk açmak için adsl ayarları yaparken orda msn ile ilgili bölüm var ordan hallolur bu mesele
3 gündür ayı sorun bende de var kafayı sıyırmak üzereyim..7.5 kullanıyorum...live messenger ve 9.0 da yapmıyor fakat çoklu oturum açtığımda makina acaip kasıyor benim o yüzden 7.5 kullanmak istiyorum...3 gü
ne kadar da sorunsuz şekilde kullanıyordum ama nolduysa birden bire 81000395 kabusu başladı...nette 100 den fazla siteyi inceledim hepsi de adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun:
Yalnızca bir (@) işareti içerir.
Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir.
Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz diyor ama alakası bile yok girilen adres doğru çünkü...format attım kaldırdım yeniden kurdum modem ayarlarını değiştirdim herşeyi denedim olmadı...hala daha vermeye devam ediyor şuan bile adresin birini açtım diğerini açmak istedim yine aynı hata birileri çare bulduysa lütfen paylaşsın...:((
- 1
- 2