msn kapanıyor

HPQ-User
24-07-2008, 23:12   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

secfur sormuş:
msn açıldıktan sonra hiç hata vermeden kapanıyor.msn(8,5) görev çubuğundan simgeside gidiyor

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
amd4000
2gb ram
512 ekran kartı
250 harddisk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1)

uGuR.uK
24-07-2008, 23:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

msnde bi eklenti vs. kuruluysa onları kaldır ve birdaha dene, olmazsa(yada zaten yoksa) msni kaldırıp bir daha kur.

QUAKE-4
24-07-2008, 23:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
646 mesaj

Msn nin daha eski sürümlerini deneyebilirsin sorun çözülmezse sistem geri yükleme yapabilirsin...

1. Windows'ta Administrator olarak oturum açın.
2. Başlat'ı tıklatın, sırasıyla Tüm Programlar'ın, Donatılar'ın ve Sistem Araçları'nın üzerine gelin ve sonra Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
3. Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle'yi (zaten seçili değilse) seçin, sonra da İleri'yi tıklatın.
4. Bir Geri Yükleme Noktası Seçin sayfasında, Bu listede bir geri yükleme noktasını tıklatın listesinde en son sistem denetim noktasını tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
5. Geri Yükleme Noktası Seçimini Onayla sayfasında,İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme önceki Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
6. Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Yükleme Tamamlandı sayfası görüntülenir.
7. Tamam'ı tıklatın.

Sistem geri yükleme sonrası sorun çözülmezse sistem geri yükleyi iptal edebilirsin...

Windows XP'yi yanlışlıkla istemediğiniz önceki bir yapılandırmaya geri yükleyebilirsiniz. Geri yüklemeyi geri almak için:

1. Windows'ta Administrator (Yönetici) olarak oturum açın.
2. Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'a gidin, Donatılar'a gidin, Sistem Araçları'na gidin, sonra da Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
3. Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Son geri yüklememi geri al'ı tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
4. Geri Yükleme Geri Almayı Onayla sayfasında, İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme özgün Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
5. Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Alma Tamamlandı sayfası görüntülenir.
6. Tamam'ı tıklatın.

kaynak:microsoft.com

ustunahmet
24-07-2008, 23:44   |  #4  
Yıllanmış Üye
371 mesaj
elazigli
msnde bi eklenti vs. kuruluysa onları kaldır ve birdaha dene, olmazsa(yada zaten yoksa) msni kaldırıp bir daha kur.
arkadaşıma katılıyorum tekrar yüklersen belki sorun çözülür

waybe
25-07-2008, 00:05   |  #5  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

msn kaldır yeniden kur vede eklenti yüklrdiysen kaldır olmassa eski sürümlerini kullanabilirsin

SWAT.TR
11-08-2008, 20:00   |  #6  
Taze Üye
19 mesaj

Bugun bir arkadaşıma çoklu msn açma  programı kurdurdum güvenli bir siteden indirtip aynı sorun şu an kendisinde var msn çevrim dışı açabiliyor.virus le ilgisi olduguna ihtimal vermesemde. tarayıclar boş çıktı. kurulan eklenti silindigi halde yine sorun devam ediyor.

Banned
11-08-2008, 20:14   |  #7  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 1
1,447 mesaj

Kaldırıp yeniden kur..

Banned
11-08-2008, 21:16   |  #8  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

tam yazmamışsın ama eğer çoklu msn kullanıyorsan o da böyle yapıyor.msn kaldırıp kendi sitesinden tekrar kur.ayrıca Antivirüs ya da Firewall yazılımlarının    izin ya da block listesine bakmanı tavsiye ederim.çünkü Bu tür programlar bazen MSN'ini  yanlış yönlendirmenden dolayı block 'luyor olabilirler.

cgrclk
01-09-2009, 16:53   |  #9  
Taze Üye
1 mesaj

Benimde aynı sorunum vardı. Hiç bir hata kodu almadan msn 5 10 saniye sonra kapanıyordu. Bilgisayarımı Combofix ile tarattım. Hiç bir problem kalmadı. Denemenizi tavsiye ederim.

Slnc
02-09-2009, 11:46   |  #10  
Yeni Üye
41 mesaj

herkese merhaba arkadaşlar ben messenger 9.0 kullanıyorum giriş yapmak istediğimde bana 80048823 nolu hata kodunu veriyor lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim.

Süleyman.
03-09-2009, 03:36   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Hata kodunu internette arayın. Microsoft sitesinde büyük ihtimalle çözüm vardır.