msn live plus hata veriyor

HPQ-User
24-07-2008, 14:15   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

esla sormuş:
selam .msn live kullanıyorum hiçbir sorun yokken birden plus live dan dolayı oduğunu anladığım^^ AppName: msnmsgr.exe      AppVer: 8.5.1302.1018     AppStamp:4717a53b
ModName: unknown      ModVer: 0.0.0.0      ModStamp:00000000
fDebug: 0       Offset: ae1aad75''hatayı evriyor her şeklde kaldırıp kurdum  plus yüklü olmayınca sorun yok ama plus live yüklediğimde msn açılmıyor.makineyi formatlamam çok zor o yüzden başka br şekilde yardımcı olursanız sevinirim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
hp pavillion dv 5000

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

Reborn91
24-07-2008, 15:03   |  #2  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

hmm. bilgisayarından tekrar msn plus ve liveyi kaldır. Ccleaner ile güzel bir registery temizşiği yap. İnternetten WLinstaller olarak indir , plusu da sitesinden en güncel olarak çek. Tekrar yükle bakalım.

esla
24-07-2008, 17:34   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

onuda denedim ama olmuyor

Kapalı Hesap (53751)
24-07-2008, 17:36   |  #4  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

O zaman 8.1 gibi daha eski bir sürümde denemelisin.

esla
24-07-2008, 19:21   |  #5  
Taze Üye
3 mesaj

olmuyor arkadaşlar hepsini denedim

QUAKE-4
24-07-2008, 19:29   |  #6  
Yıllanmış Üye
646 mesaj

Sistem geri yükleme yapmanı tavsiye edebilirim msn eski günlerine dönebilir bir ihtimal...

.::KOLAY GELSİN::.

esla
24-07-2008, 19:34   |  #7  
Taze Üye
3 mesaj

işte sistem geri yüklemede format gibi zor benim  için ama sanırım formatlamak zorundayım  teşekkür ediyorum

QUAKE-4
24-07-2008, 19:45   |  #8  
Yıllanmış Üye
646 mesaj
esla
işte sistem geri yüklemede format gibi zor benim  için ama sanırım formatlamak zorundayım  teşekkür
Bu o kadar da zor değil....

1.        Windows'ta Administrator olarak oturum açın.
2.        Başlat'ı tıklatın, sırasıyla Tüm Programlar'ın, Donatılar'ın ve Sistem Araçları'nın üzerine gelin ve sonra Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
3.        Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle'yi (zaten seçili değilse) seçin, sonra da İleri'yi tıklatın.
4.        Bir Geri Yükleme Noktası Seçin sayfasında, Bu listede bir geri yükleme noktasını tıklatın listesinde en son sistem denetim noktasını tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
5.        Geri Yükleme Noktası Seçimini Onayla sayfasında,İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme önceki Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
6.        Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Yükleme Tamamlandı sayfası görüntülenir.
7.        Tamam'ı tıklatın.

Sistem geri yükleme sonrası sorun çözülmezse sistem geri yükleyi iptal edebilirsin...

Windows XP'yi yanlışlıkla istemediğiniz önceki bir yapılandırmaya geri yükleyebilirsiniz. Geri yüklemeyi geri almak için:

1.        Windows'ta Administrator (Yönetici) olarak oturum açın.
2.        Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'a gidin, Donatılar'a gidin, Sistem Araçları'na gidin, sonra da Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
3.        Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Son geri yüklememi geri al'ı tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
4.        Geri Yükleme Geri Almayı Onayla sayfasında, İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme özgün Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
5.        Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Alma Tamamlandı sayfası görüntülenir.
6.        Tamam'ı tıklatın.

kaynak:microsoft.com

kade_ag
23-08-2010, 17:16   |  #9  
Taze Üye
2 mesaj

mrb ben msn plus yukledım bıde yazı degısme programı yukledım...'t' harfıne basıyorum 'm' olarak karsı tarafa ıletılıyor.ne yapmalıyım??