arkadşlar msni tuneup programı yüzünden yanlışlıkla sildim program ekle kaldırda hala gözüküordu ordan da kaldırıdm sonra çünkü çalışmıyordu artık
regediti bile sonra temizlememe rağmen yani yapabildiğim kadarıyla...
msn yüklücem installeri çalıştırıyorum hala yüklü gözüküyor bişi yapamıyorum bunu nasıl halledebilirim ?
msn live yüklenmiyor - silmiştim ..
bir hafta öncesine sistem geri yükleme yaptır.
yine olmazsa baska bi versiyon çıkmasını bekle update dene
ya yeni versiyonunu istemiyorum iğrenç bu yenisi, en son şu 8 serisini istiyorum; fakat regeditle ilgili sanırım yüklenmiyor... sistem geri yükleme de tabii ki bi işe yaramadı
bende msni bir ara yanlışlıkla sildim adeta windowstan kazımama rağmen ne kadar denedimse zaten sistemde var diyordu bir türlü kurulmadı sonrada sistem geri yükleme yaptım olduğu gibi geri geldi sana tavsiyem sistem geri yüklemeyi biraz daha eski bir tarihe yükle.
geri yükleme noktaları yokki sadece dün yeni yükleme noktası var diğer günlere hiç tıklamıyor ?
Sorunu nasıl çözebilirsin bilmiyorum ama çözene kadar MSN'siz kalmamak için ebuddy'i kullanmanı tavsiye ederim.
yeni versiyon ile 8 serisinin dizinleri farklı işleniyor onu silince de olmuyor...
yeni versiyonu yüklemekten başka ne yaparsın tam bilmiyorum açıkçası ne kadar silersin sil bazen yüklenmiyor böyle.kimi arkadaşlar silip eski versiyona dönebilmişler hemde sadece revo'la benim denemediğim yol kalmadı ama eski versiyona dönemedim şimdide mecburen yeni versiyonu kulanıyorum.
sen olmazsa birde ava find ile msn'den kalanları silip kayıt defteri temizleyici programlarla regedit temizliğide yaptıktan sonra öyle kurmayı dene bakalım ama pek umudum yok söyleyeyim.
tune up ta gerı cozebılırsın bırde revo ununstall programı ıle cozebılırsın unlocker programı ıle dene bunlar cozebılır ancak ıyı ıncele bu tıp programları kullanırken dııkkat etmen gerek bunların en yaralısı tuneup guvenlı modda ac pc yı ordan bul sıl yenden yuklemeyı dene...
hıc olmadı usten format at atmayı bılıyorsan ayarları sılmeden yuklselt ı sec sıstem acııken baskada aklıma bırsey gelmıyor suan..
yaa aynı sorun bende de var 9 u yukledım sevmedım sıldım eskıyı yukluyorum yuklu dıyo ya kafayı yıycem dedıkleırnızı yapmaya calısıyorum ama olmuyo sanırımm ava find da msn lı yazılar klsorler cıktı onları nası sılıcem dosyanın nerde bulundugunu gosterıyo ama gıryorum oraya pc de gorunmuyo kafayı yemek uzereyım yaa lutfen yardım edın bana
Buradaki açıklamalara bakın.