Sorunun şu msn i acinca mail leri okumak icin tıklıyorum ama acilmiyo ayni şey internette de öle mesela arkadasların forumda verdigi linklere tiklayinca acilmiyo. download linklerine tikalrsiniz yeni bi pencerede sayfa acilir ama msn de bili acilmiyo
MSN Mail Açılma Sorunu
Firewall engelliyor olabilir mi??
hım kardeş o bende de çok olmuştu ve onun bilgisi nereden bulsan baksan gene bulamazsın ben de bizim okuldaki hocamdan öğrendim format at dedi.Attım oldu öle böle program indirdim hata programları ama işe yaramadı boş yerede kotamı doldurdu bence yapman gereken şey pcne format atman...
arkdaşlar mutlaka bir çözümü vardır.sizin hocanız uğraşmamak için başından salmak için herhalde format at gitsin demiştir.
haccatepeli_hım kardeş o bende de çok olmuştu ve onun bilgisi nereden bulsan baksan gene bulamazsın ben de bizim okuldaki hocamdan öğrendim format at dedi.Attım oldu öle böle program indirdim hata programları ama işe yaramadı boş yerede kotamı doldurdu bence yapman gereken şey pcne format atman...Allah aşkına bir kez de sorunun çözümünü format demeyin yaaaaaaaaahotmail kotasını 1gb çıkardı belki o yüzden yapıyor olabilir. ben arkadaşımın kafesinde otururken bazı müşterilerde yapıyordu o ama her zaman değil. zaman içinde düzelecektir.
ie dan kaynaklanabiliyor bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı veya farklı bir browser denemenizi öneririm. firefox bu konuda bence iyidir.
ARSİTRAVSorunun şu msn i acinca mail leri okumak icin tıklıyorum ama acilmiyo ayni şey internette de öle mesela arkadasların forumda verdigi linklere tiklayinca acilmiyo. download linklerine tikalrsiniz yeni bi pencerede sayfa acilir ama msn de biliDostum maillerine bakmadan önce ie sayfası aç ve simge durumuna küçült.Daha sonra mail kutuna tıkla (açılması lazım)Basit bir şey içinde format atmaya değmez.