İyi günler. Bende bir sorun oluştu windows 7 kullanıyorum ve Msn 2009 yüklü. Şimdi Messenger açıkken aynı msn hesabına internet üzerinden giriş yapınca (Posta vs..) İE, Chrome farketmiyor hangisinden girersem gireyim girdiğimde msn kapatılıyor diyerek kapanıyor. Her zaman aynısı oluyor. Bu soruna bir çözüm bulamadım tamamen kaldırdım yeniden yükledim msni ama hala aynı.
MSN Maili açınca otomatik kapanıyor..
Sebebi virüs banada oldu aynısı, bilgisayarı yeniden yükledim ve düzeldi ama yüklememin sebebi bundan dolayı değildi başka bir sebebten yükledim, ancak yükledikten sonra bu sorunda ortadan kalkmış oldu microsofttun bir programı var msinstall die bir program, onu indir yükle ve güncelle sonra pc ni tarattır sorunun çözülücektir.
Arkadaşlar baya zaman önce Web Messenger ile Hotmail servisi birleştirildi MicroSoft tarafından.Şimdi siz Hotmail`e girince Web Messenger oturumunuz açılıyor normal Windows Live Messenger oturumunuz kapatılıyor "Başka bir yerden oturum açtınız." uyarısıyla.Bunun çözümü için yapmanız gereken-denedinizmi bilmiyorum- Hotmail`e girdiğiniz zaman sayfanın sol tarafında kalan "Web Messenger Oturumunu Kapat" demeniz
alıntı dh_FATAL1TY`