Arkadaşlar Baktım Ancak Buraya Yazmak Mantıklı Geldi Msn Messenger Da Birisiyle Tanıştım Benim Frofilimdeki Resmi Anında Alıyor Ve kendine Ekliyır Resmi Değiştiriyorum Yine Aynı Nedir Bu Olay Bilen Varmı ?
MSN Messenger Da Profildeki Resimler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla bunu yapan programlar var ama ben olsam ekranın ımagenı alır.Photoshopta keser koyarım..Tabi bu işin uzun yani...Olur bu kafana takma..
Bende yapıyorum nasıl biliyormusun print screen tuşuyla ekrandaki görüntünün reesmini çekiyorsun daha sonra paint e yapıştırıyorsun ordan istediğin resmi kesip saklayabilirsin... Ben hep aynı yolu izlerim ve sonuç olumludur...
aynen bende aynı yolu kullanıyorum.
Herkes bu yolu kullanıyor herhalde ama hickimsenin digerinden haberi yok:))
burak digerini solesene burda olmuyosa mail at:)
Burak bildiğin bir püf nokta varsa bizden gizleme kardeş...
alıntı:
Gönderen : b_u_r_a_kHerkes bu yolu kullanıyor herhalde ama hickimsenin digerinden haberi yok:))
Arkadaslar insanların ne kadar yanlıs anlasılabilecegine bir kanıt:)))ben hic kimsenin digerinden haberi yok derken.yani ben de yapıyorum sende yapıyorsun ama benim senden seninde benden haberin yok demek istedim:))gerci her iki sekilde de anlasılabilir.cok acık yazmamısım herhalde kusura bakmayın..
Evet burak biraz karmaşık olmuş ama neyse bende yeni bişey buldun sanmıştım... Herneyse ozaman dediğim yol doğru bir yol...
ewet yeni yol bulursam soylerim sizlerden ne gizlim olabilir:)
ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİNZE AMA ARADIGIM ŞEYİ BULDUM GALİBA NE PAİNT YAPIŞTIRMA VAR NEDE BAŞKA BİŞE GEREK SADECE SCANA YAPIYORSUN KİMLE GÖRÜŞTÜYSEN RESİMLERİ ANINDA SENDE
PROGRAM ADI ŞUU """"CEDP-Stealer-Setup"""" BU PROGRAM
ama bu resimler tam boyutundami yoksa o gorunen boyutumu tam boyut degilse hiç bir geregi kalmıyor yani zaten kucuk bise:))
kısacası bunu yapmak cok olay dimi
kalbinin sesini dinle..
benden size bir adres => http://www.downloadjunction.com/product/software/2220/index.html
Ewet arkadaşlar öyle bir program yapmışlar. MSN Custom Picture and Emotion Crawler adında bişe
Programı Çalıştırın ve Search'a basın Size Msn Messenger'inizde Kayıtlı olan kişilerin resimlerini Beyaz Kutucukta sıralayacaktır. Herhangi birisine tıklayın ve "Save Selected"'a basınız ve artık bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.
110 kb'lık Bilgisayarınıza kurulmadan çalışan programı Bilgisayarınıza İndirmek İçin
http://www.messtools.nl/?pagina=info&id=163