Arkadaşlar bu msn nin reklam maillerini engelleme gibi bi seçeneğimiz yok mu?Şayet ben çok rahatsız oluyorum!Israrla spam diye işaretliyorum ama msn kayırıyor kendi mesajlarını!Sürekli gelen posta kutusuna geliyorlar.
Her türlü görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
Msn nin gönderdiği reklam mailleri...!
aynı sorun bende de var.valla çözüm yolu varsa çok iyi olur.
Spamhilator diye bir program vardı dene derim ben.Buradan indirebilirsin::
Hotmail adresime gelen msn servislerinin maillerini iptal etme hakkım var mı?
IronmanArkadaşlar bu msn nin reklam maillerini engelleme gibi bi seçeneğimiz yok mu?Şayet ben çok rahatsız oluyorum!Israrla spam diye işaretliyorum ama msn kayırıyor kendi mesajlarını!Sürekli gelen posta kutusuna geliyorlar.Konuyu yanlış Biliyorsun sen Microsoft Sen İstemedikçe haber Bülteni (senin Tabirinle reklam maili)göndermez.Hotmaili Kullanıma Açınca HAber Bültenlerinide İşaretlemişsin onun İçin geliyo
Her türlü görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...
ama bana gelenler hep spaces mailleri.bunu hiçbir yerden iptal edemiyordum.en sonunda spaces iptal ettim kökten kurtuldum:DDzaten çok da gerekli değildi.
bana dediğin türde reklamlar gelmiyor, başka bir nedeni vardır.
msn reklam yapmak zzorunda engelleme koyuyoruz ama yinede geliyor,
yeterki farklı adla oturum açın hemen sistemi update ediyor
En sinir olduğum da yok o kansermiş mail gönderirsek para kazanırmış...yok msn paralı olacakmış...yok bu mail önemliymiş...yok lübnan bombalanıyomuş ta yardım lazımmış...
Biz ne kadar geri kaldık yaa...hala bu maillere inanıp forward edenler var.....Bide pişmiş kelle gibi gelip hala MSN paralı olacak diyolar....
aynısını bana da bi arkadaşım gönderdi.hem de bu tip şeylere inanmayacağını düşündüğüm biri.msn paralı olursa tüm pazar payını kaybeder.bunu düşünemiyorlar mı?
tuncabaynısını bana da bi arkadaşım gönderdi.hem de bu tip şeylere inanmayacağını düşündüğüm biri.msn paralı olursa tüm pazar payını kaybeder.bunu düşünemiyorlar mı?bı arkadasım bana da bu turden mail gonderdı.tuncab ın dedıgı gıbı pazar payı ne olur sonra?