Birisi yada birileri MSN şifrelerimi kırıyor.Ve bana gelen mesajları siliyor.Hatta bu yolla diğer abone olduğum internet sitelerinin şifrelerini elde etmiş.Facebook şifremi değiştirmiş.Bunu nasıl yaptığını merak etmekle beraber bu şahıs yada şahısların kimliğini nasıl elde edebilirim?
MSN şifrelerim kırılıyor.
Parasal yada maddi kayba yol açmayabilir.Fakat esas korkum eposta adresim üzerinden bir suç işlemesi.Bir nevi iftaraya maruz kalmaktan bahsediyorum.Bu mümkün olabilirmi?
BiLgisayarında KeyLoger oLabiLir.
pc inde herhangi bir virüs programı var mı merak ediyorum ve şifrelerini çalan kişi muhakkak bu yazdıklarınıda okuduğu için nasıl hunharca eğleniyordur onuda merak ediyorum
Bilgisayarımda avast yüklü ve sürekli kendini güncelliyor.Sakıncalı yazılımları ise tanıyor ve etkisiz hale getiriyor.Ben size şunu söyleyeyim ki şifremi kıranı yada kıranları tahmin edebiliyorum.Tahminim için elimde somut nedenler var.Siz bana %100 lük deliller sunarsanız ne ala.Yoksa öbür türlü uğraşıp durucam.Emeğiniz için teşekkürler.
Bilgisayarımda avast yüklü ve sürekli kendini güncelliyor.Sakıncalı yazılımları ise tanıyor ve etkisiz hale getiriyor.Ben size şunu söyleyeyim ki şifremi kıranı yada kıranları tahmin edebiliyorum.Tahminim için elimde somut nedenler var.Siz bana %100 lük deliller sunarsanız ne ala.Yoksa öbür türlü uğraşıp durucam.Emeğiniz için teşekkürler.işin adli boyutu şu sen savcılığa suç duyurusunda bulunacaksaın böyle böylediye ve daha sonrasakın ola çevrendeki kimseye bu konuda suç duyurusunda bulu nduğunu anlatmayacaksın eğer adliye de yada emniyette tanıdığın varsa -ki sanal suçlarda bu tahkikat süresini ve kalitesini arttırır-ondanda bu konuda yardım alıcaksın ve ttnet ya da bu korsanların net sağlayıcısı kimse ip ve mac lerinitespit edecekler eğer b,iir kablosuzu kırıp girmedilerse sabit bir net hatları varsa ya da kafeden girmedilerse servis sağlayaıcı onları tespit ederve somut kanıtlarla brlikte yargı süreci başlar 6 aydan 1 yıla kadar ve daha fazla ceza alabilirler suçları sabit görülürse
İnternette bir gsm şirketinin belli kontür karşılığı msn şifrelerini isteyene verdiğini gördüm.Bunun hakkında bilginiz varmı peki?
Peki adam şimdi hackerlar devlet sitelerini çökertiyorda basit 16 haneli msn şifresini biraz uğraşla kırmaktamı zorlanıyor..Kendimi korumak açısından sormuştumda?
128 üzeri 16 gibi bir hesapta olsa msn şifresi algoritmalarla kırılamaz diyorsun sen şimdi ?
Zaten benim kullandığım şifre akla gelebilen basit şifreydi.Diyorsun ki tahmin ve mantık yürütülerek kırılmıştır.Buna göre karmaşık sembol ve sayılarla şifre oluşturulduğunda msn hesabı güvendemi diyebilirmiyiz peki?