arkadaşlar terbiyesizin biri benim msn şifremi kırmış ve benim adıma başkalrına mesaj atıyor ben listemi siliyorum o yine listeyi güncelliyor kişileri mi silemiyorum başına böyle bişey gelen biri varmı bana yardımcı oluun nasıl kurtulcam ben bundan
msn şifrem
ilgilendiğin için çok teşekkürler fakat ben şifremi çoktan değiştirdim de diğerini kıran bunuda kırar ben birisinden şüpheleniyorum fakat onun o kişli olduğunu nasıl anlayabilirm boşuna tatsızlık çıksın istemiyorum bana başka fikir verceek arkadaşları bekliyorum cevap yazan herkese teşekkürle...
Zaman kaybetmeyin; savcılığa suç duyurusunda bulunun. Benzer suçlarla ilgili bakınız: http://yaltunok.azbuz.com/readAr ... ID=5000000004140854
uzun ve harf sayı @ ! < içeren bi şifre yaratırsan şifresini kıramaz ama bilgisayarına keyloger yüklediyse bu şifreyide alır sen once bi virus taraması yap daha sonra şifreni değiştir sorunun çözülecektir
ozaman sıralaman soyle olacak sifreni degistirmeden once virus taraması yapacaksın bilgisayarında virus , keyloger olmadıgından emin olacaksın varsa temizleyecek microsoft'tan sifreni ve ozel sorunu degistireceksin daha da kırılmaz tabi dikkat et hergelen maili acma guvenmedigin sitelere girme sorun olmaz ;)