arkadaslar birısını msn şifresını almak ıstıyorum o kısıye aıt butun bılgılerı bılıyorum ama nasıl yapacam gızlı sorusunuda değiştırmıs evet bıraz ozele gırıyorum ama cok acıl
bı onerısı olan varmı
msn şifresini nasıl elegeçirebilirim
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Saniyorsam burda hack diye bir bolum yok yoksa benn yanlismi biliyorum?
svg1982 kardeşim foruma kayıt olurken sözleşmeyi okumadın galiba burada öyle serial hack vb. yasaktır
Bunun cevabını burada bulamazsın.Sana göre masum görünen bu olaya hack deniyor.
başka biride senin msn ini hack lemek istese....
arkadasım senin yaptıgın etik değil ayrıca bigvillager in dediği gibi biri senin msn ni almak isterse bu senin hosuna gidermi ?
yanlış anladınız benı arkadaslar ben hack falan olmak ıstemıyorum...ya arkadasım sıfresını değiştırdı soylemıyor bende ınat ettım değilse kımsenın yerıne gecıp konuşma nıyetım yok ...neyse boşverın sanırım ımkansız bır seydı ...,
ama benım kotu bır nıyetım yok
svg1982yanlış anladınız benı arkadaslar ben hack falan olmak ıstemıyorum...ya arkadasım sıfresını değiştırdı soylemıyor bende ınat ettım değilse kımsenın yerıne gecıp konuşma nıyetım yok ...neyse boşverın sanırım ımkansız bır seydı ...,Olsun yinede boyle biseyi istesnde bulamazsin ( hackerlar haric ve onlara benzeyenler)
ama benım kotu bır nıyetım
kemalhas.azbuz.com sitesinde bi yerde var o siteyi dolaş bulcaksın şifre kırıcı prgramını
kemalhas.azbuz.com sitesinde dolaş orda göreceksin prg linkini