arkadaslar windowslive messenger 8.5 turkce surumunu bulup ındırdım ve kurmaya baslarken ^yuklemek ıcın windows installer 3.1 veya ustunde yuklemelısınız dıye uyarı verıyor arkadaslar nasıl yapabılırım ve bana verecek lınkınız varmı. yasak degılse tabıkı
msn sorunu yardım
Windows 2000/XP/2003/Vista gibi işletim sistemleri için geçerli olan bu paket ile bazı programları kurarken karşılaştığınız kurulum problemleri büyük oranda çözülecektir.
arkadasım yuklemek zorundamıyım yani msnın yuklenmesı ıcın msn ın 2.59 boyutlugunu buluyorum 32 mb lık bulamıyorum yardım edebılırmısın kanka... download lınkını versen hah bide bende windows live messenger 8.5 olan msn programı var 32 mb lık tamırcı yuklemıs ama windows ınstalere mecburıyet duymamıs yardım edın
Kardeşim verdikya link Kur windows installeri sonra MSN kurarsın. xD
arkadasım benım burda demek ıstedıgım windows ınstalersız nasıl kurarız akılım bıseye ermıyor benım suan bılgısayarda msn var ama o nasıl yuklenmıskı windows ınstallersız anlam veremıyorum
8.1 ykle sende kurtuL PC de kurtulsun xD
8.5 YKLEMEK İÇİN WİNDOWS İNSTALELR YKLEMEK ZORUNDASIN 8.1 WİNDOWS İNSTALLER YĞKLEMDEN KURABİLİRSİN .
tmmda arkadasım benım burda anlamadıgım bilgisayarcı adam nasıl yuklemıs 8.5 i ınstallersız onu cozemedım............. bide ayrıca arkadasım bana 32mblık msn 8.5 linkini bulabılırsen sevınırım cunku normal sıtelerde 2.59
boyutu nedense?
kanka şu yazdıklarını parça parça tane tane yaz :( sabah 8 den beri işteyim Beynim Dönüyor :)
peki, demek ıstedıgım sey şu 8.5 surumunun 32 mb lık surumunu bulamıyorum yardım edebılırmısın lınk versen mesela
demek ıstedıgım buydu
beinn45peki, demek ıstedıgım sey şu 8.5 surumunun 32 mb lık surumunu bulamıyorum yardım edebılırmısın lınk versen meselaİnternetten Windows Update Agent'ı indirip kurman yeterli. Ondan sonra senin de bahsattiğin 8.5 için WLInstaller adlı kurulum dosyasından indir.
demek ıstedıgım buyduSon Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 29 Aralık 2008 18:12
bu kadar lafa ben 10 msn kurmuştum
beinn45peki, demek ıstedıgım sey şu 8.5 surumunun 32 mb lık surumunu bulamıyorum yardım edebılırmısın lınk versen mesela32MB lik msn i nerden ögrendin ?
demek ıstedıgım buydu
Windows Live Messenger (MSN Messenger)8.5
Size: 2.2 - 3 MB dır :S
Hic bir Spsi olmayan bir pcye yani 0 updateli bir pcye Msn yada bazi programlari kuramazsin.
8.5 full paketini nette bulmak biraz zor ama o paket var bir ara bendede duruyordu donanimhaberde birisi paylasmisti.
(Sanirim Temps dosyasi icinde netten yuklerken ele gecirmek munkun yada beta dagitimlardan birinden eline gecirmis ama o paket var)
Bence sen zaten ilk olarak win updatlerini yap o pcye sonra hepsi kurulur
yaw adamı deli etme arkadaşım sen zaten 2mb'lik dosyayı kurcan o dosya indircek 8.1 de aynı 2 aynı 5 de aynı 9 aynı poff yaw