MSN SPACE E GİREMEME SORUNU VE ÇÖZÜMÜ

quadro
17-05-2006, 15:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

ARKADAŞLAR MSN SPACE İNİZİN MESSENGER DA LOGOSUNUN GÖZÜKMEMESİ VE SPACE İNİZE GİREMEME GİBİ PROBLEM YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ AŞAGIDAKİ LİNKE TIKLAYIP HESAP BİLGİLERİNİZİ AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ GİBİ DEĞİŞTİRDİĞİNİZDE SORUN ORTADAN KALKIYOR. LÜTFEN DENEYİN VE BU SORUNDAN KURTULUN..

ÜLKE  AYARLARINI  AMERİKA  BİRLEŞİK DEVLETLERİ EYALET:NEW YORK POSTA  KODU 11100 OLARAK  GİRERSENİZ  VE  ALTAKİ  KAYDET SEÇENEĞİNİ  TIKLADIKTAN SONRA  MSN MESSENGERI  KAPATIP AÇTIGINIZDA HİÇ  BİR  SORUNUNUZ  KALMIYOR

ALINTI  Http://spaces.msn.com/kursatsenturk

Son Düzenleme: quadro ~ 25 Mayıs 2006 01:52
serdarkorkut
17-05-2006, 21:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
154 mesaj

Baba iyi güzelde bunun için bi çalışma olması lazım hiç mi düzelmicek nedir bu sorun. Ne biçim iştir yaw bu :))

Burgut
18-05-2006, 17:45   |  #3  
Yıllanmış Üye
237 mesaj

Size bir adres önereceğim, burada envai çeşit bilgi, yardım, doküman var.. Hatta adamın biri, MSN Messengerda çıkan bütün hataları ve nasıl düzeltileceğini de anlatan bir yazı hazırlamış. Bir inceleyin, umarım probleminiz çözülür. Kolay gelsin..

ISIK
21-05-2006, 14:54   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

peki tamam böyle yaptımm
ama olan maile oldu gitti giden o gidiş
bi mailim var buna dair bi space yapacam ancakk
msn de bu görünmüyorr
myspace alanı diye birsey yokk
ee bu olmayınca listemdekiler görmüyor ben göremiyorum ki onlar görsünler dimi amaa
ama bu sefer msn komple gitti eldenn
bana verdiği uyarı aynen
su
bu kids passport hesabının MSN Messenger kullanma izni yok. kids passport hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu heseba aile izni vermeki çin passport web sitesine gidin

yahuu ben bu maili kullanıyordum ki zatenn
sadece istediğim myspace diye görünmesi idi

şimdik arkadaşlar bunu nasıl çözecemm hı bi yardım etseniz diyorumm olarmı ki

TuncaBozkurt
21-05-2006, 16:27   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

nedeni yaşını 18 den küçük yazman.başka bi msn adresini ailenin adresi olarak ver bikaç saat içinde o adrese bi mail gelcek ordan ailen onaylamış gibi görünüo.şimdi girebilirsin.ama be adresin msn adresi olması şart.

ISIK
21-05-2006, 21:21   |  #6  
Taze Üye
3 mesaj

anladımm ama
nasıl yapacam onu birazdaha bilgi verirmisiniz

shehsuvar
23-05-2006, 10:18   |  #7  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

quadro   yardımın için teşekkürler . ama amerikalı gibi görünmek beni rahatsız eder , onun içinde ilk başta  bu dedğini  uygulamadım .  sonra bu problemimi  giderdim . benim gibi düşünenler amerika yerine türkmenistan seçmeleri yeterli ( posta kodu , eyelat ...   boş kalsın )

quadro
25-05-2006, 02:19   |  #8  
OP Taze Üye
7 mesaj

ışık msn adresim kursatsenturk@hotmail.com  hesabını  nasıl  eski  haline getirebileceğini anlatıyımmmm

gol
07-03-2008, 21:14   |  #9  
Taze Üye
8 mesaj
tuncab
nedeni yaşını 18 den küçük yazman.başka bi msn adresini ailenin adresi olarak ver bikaç saat içinde o adrese bi mail gelcek ordan ailen onaylamış gibi görünüo.şimdi girebilirsin.ama be adresin msn adresi olması şart.
ya bende msn ye kids yüzünden giremiyorum.nasıl düzelteceğim anlamadım.yardım edin lütfen.Msn mi istiyorum:(:(((