MSN ve diğerleri; ama cepten!

CHIP Online
24-11-2010, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Anında mesajlaşma keyfi sadece PC ile sınırlı değil: İşte cepte MSN keyfi yaşatacak en iyi 5 araç!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/msn- ... a-cepten_23695.html

Resimlerle: En iyi 10 dokunmatik cep!

Ortalama bir bilgisayar kullanıcısının bilgisayarı açtıktan hemen sonra açtığı ilk programlar arasında mutlaka bir sohbet programı vardır. Bilgisayar başındayken bu kadar yoğun bir şekilde kullandığınız sohbet programlarını cep telefonlarınızda da kullanabilirsiniz. İşte en popüler 5 mobil sohbet programı...

Beejive
Android, BlackBerry ve iOS işletim sistemlerini destekleyen Beejive'a 9,99 dolara sahip olabilirsiniz. Sohbet penceresi içerisinden konuştuğunuz arkadaşınıza hızlı bir şekilde e-posta gönderebilir veya arama yapabilirsiniz. Beejive; AIM, MobileMe, Windows Live Messenger, Yahoo! Chat, MySpace Chat, Facebook Chat, Jabber ve Google Talk anında mesajlaşma programlarını destekliyor.

Google Talk
Android, BlackBerry ve iOS işletim sistemlerini destekleyen Google'ın anında mesajlaşma yazılımı Gtalk aynı zamanda web üzerinden de kullanılabiliyor. Android ve BlackBerry için bir uygulama şekilde hazırlanan Gtalk, iOS işletim sistemine sahip cihazda ise web tabanlı bir uygulama halinde kullanılabiliyor. Ve tabi ki ücretsiz...

Tüm konu: MSN ve diğerleri; ama cepten!

İzleyin: Cepten PC'nize hükmedin!

Resimlerle: En iyi 10 dokunmatik cep!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Size göre bu uygulamalardan hangisi daha iyi?