"Bu Resimdeki Sen Misin" yazısıyla gelen dosyayı kabul ettim, başkalarına da ben yollamışım gibi gidiyor, virüsü nasıl temizlerim, Xp kullanıyorum ve "Avast" anti virüs yüklü, az önce bir de "Nod32" anti virüsü(30günlük) kurdum ve tarattım.
şimdi ne yapmalıyım yarım edin lütfn.
MSN Virüsü: "Bu Resimdeki Sen Misin" Yardım
https://www.chip.com.tr/forum/Msn ... silinir_t57407.html
Arkadaşım Senin Sorununun İle İlgili Bi Makale Yazmıştım 2-3 Gün Önce
Bakarsan Yardımım Dokunabilir...!
Bide Ekleyeyim Arkadaşım Bi Konuyu Acacaksan Chip/Forumda Araştır Öncelerde
Böyle Bi Sorun yaşanmışmı Diye...!
Hasasiyet Göstermen Dilegimle...!
İyi Forumlar
byburak2008https://www.chip.com.tr/forum/Msn-den-otomatik-yayilan-virus-nasil-silinir_t57407.htmlemeğine sağlık ama padişah fermenı gibi olmuş :) yazanları uyguladım ama denilen silinecek dosyaları bulamadım, senden ricam bu msn virüslerini temizleyen bir program var mı onla taratayım garanti olsun.
Arkadaşım Senin Sorununun İle İlgili Bi Makale Yazmıştım 2-3 Gün Önce
Bakarsan Yardımım Dokunabilir...!
Bide Ekleyeyim Arkadaşım Bi Konuyu Acacaksan Chip/Forumda Araştır Öncelerde
Böyle Bi Sorun yaşanmışmı Diye...!
Hasasiyet Göstermen Dilegimle...!
Trend Micro HijackThis, ünlü güvenlik yazılımı şirketi Trend Micro' nun ürettiği messenger virüslerine, bilgisayarınıza girmeye çalışan zararlı yazılımlara, bilgisayarınıza zarar verebilecek çeşitli programlara ve internet ortamından gelebilecek çeşitli tehlikelere sağladığı üstün güvenliği sayesinde karşı koyabilmektedir. Üstelik bilgisayarınıza getirdiği hızda ekstrası!
Programı çalıştırararak sisteminizde tarama yaptırabilirsiniz ve programın bulduğu tüm zararlıları tamamiyle temizleyerek sisteminizden tamamı ile yok edebilirsiniz.
Ayrıca kitlenen İnternet Explorer başlangıç sayfalarını da temizlemekte ve açmaktadır.
* Programın sağladığı üstün virüs temizleme ve bilgisayarınızdaki tüm zararlıları yoketme gücü TAMindir tarafından test edilmiştir. En az bir kereye mahsus sistem taraması yapmanızı öneririz.
Kullanım;
Kurulum sonrasında tarama için; Do a system scan and save a logfile butonu ile taramayı başlatın.
Program bilgisayarınızdaki tehlike ve sorunları listeleyecektir.
Liste üzerindeki girdilerin sol kısımlarını işaretleyiniz (tümü dahil)
Son olarak Fix checked butonunu tıklayarak temizleme işlemini başlatın.
Tüm sorunlarınız temizlenmiş olucak. Artık daha hızlı ve güçlü bir bilgisayara sahipsiniz...!
Alıntıdır. Orjinal Adres İcin Burdan
Ücretsizdir !!!