arkadaşlar benim sorunum ikitane msn adresim var .msn adresinin birinden rahatlıkla görüntülü görüşme yapabiliyorum. ama digeriyle yapamıyorum karşının görüntüsü ve sesi geliyor benim sesim gidiyor. ama görüntü gitmiyor.her şeyi denedim wep cam sürücüsünü güncelledim. msnyi tamamen kadırıp yeniden kurdum. ama deyişen birşey olmadı.aynı bilgisayarda iki msn biriyle görüntülü görüşme gayet normal. diyerinde görüntü karşıya gitmiyor.camera normal çalışıyor . lütfen yardım edin. saygılar.
msn wep cam sorunu
ilgiendiniz için teşekkürler. sben sorunu çözmek için yaptıklarımı anlatayım öncelikle msn ,araçlar .ses ve görünütü kurulumundan camera hoporlör ve mikrofon ayarlarını yaptım.camera vd. gayet normal calışıyo .mns neyi yeniden yükledim, camera sürücüsünü güncelledim. ikitane msn adresim var [email=turhan_1@hotmail.com]turhan_1@hotmail.com[/email] ve [email=muratci9@hotmail.com]muratci9@hotmail.com[/email] aynı kişiyle muratci9 adresimden gayet güzel görüşüyoruz. ama turhan_1 adresimden arkadaşın sesi görüntüsü geliyor ama benim sadece ses gidiyor görüntü gitmiyor, camerea baglanınca üstüne x işareti geliyor.az cok bilgisayrdan anlarım.cözmek için çok ugraştım.malesef çözemedim. lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum. saygılar.başka bilgisayarda denedim görüşme yapabiliyorum