şirinoğlu sormuş:
MSN YAZIŞMALARININ BİLGİSAYARIMA KAYITLI KALMASI İÇİN NE YAPMALIYIM
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: MacOS(X)
Sistem Özellikleri:
..
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)
şirinoğlu sormuş:
MSN YAZIŞMALARININ BİLGİSAYARIMA KAYITLI KALMASI İÇİN NE YAPMALIYIM
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: MacOS(X)
Sistem Özellikleri:
..
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)
messenger programında araçlar sekmesinden seçeneklere girin.
Resimde de görüntüğü gibi önce sol taraftan iletileri tıklayın. Kırmızıyla işaretlediğim üsteki yere onay verip, iletilerin nereye kaydedileceğini de ikinci işaretlediğim yerden ayarlıyarak bu işi halledebilirsiniz.
arkadaş gayet açık anlatmış
Messenger Detect 2.51
Msn Casusu
Messenger Detect 2.51 - 1.3 MB
incelediğimiz yazılımı gördükten sonra MSN yazışmalarınıza çeki düzen verebilirsiniz. Yazışmalarınızın kaydının bu kadar kolay olması sizi şaşırtabilir. Yazılımın neler yaptığını gördükten sonra, hayatınız olmasa da geçmiş yazışmalarınız, film şeridi gibi önünüzden geçebilir.
X - aşkıımmm.
Y - efendiiimm..
X - sana çok güzel bir hediye aldım.
Y - çok sevindiimm... ne aldın?
X - sen kaç beden giyiyodun?
(Davetsiz misafir - bu sohbeti dinliyor.)
Bu satırlarınız, tamamen size özel. Sevgilinizin kaç beden çamaşır giydiğini davetsiz misafirin bilmesine ne gerek var? Ama işler sanıldığı gibi gitmiyor.
Bilgi işlem yöneticinize emanetsiniz
Bilgi işlem yöneticiniz veya yetkili bir yöneticiniz, sunucuya kurduğu Messenger Detect adlı yazılımla bütün MSN yazışmalarınızı kaydedebilir. Hem de ruhunuz duymadan ve kolayca. Sizi daha fazla üzmek gibi olmasın ama bu yazılım, sadece yazışmalarınızı kaydetmekle kalmıyor, kayıtları sesli olarak da okuyabiliyor.
bu programlada kısaca yazışmalarını kaydede bilirsin
download::
14081408messenger programında araçlar sekmesinden seçeneklere girin.süper anlatmış fazla söze gerek yokResimde de görüntüğü gibi önce sol taraftan iletileri tıklayın. Kırmızıyla işaretlediğim üsteki yere onay verip, iletilerin nereye kaydedileceğini de ikinci işaretlediğim yerden ayarlıyarak bu işi halledebilirsiniz.