MSN YÜKLEYEMİYORUM!!!

HPQ-User
07-03-2009, 23:05   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

cnstntn sormuş:
BİLGİSAYARIMA MSN 9.0 YÜKLEMİŞTİM VE 1 GÜN KULLANDIKTAN SONRA BEĞENMEDİM VE KALDIRDIM DAHA SONRA TÜM PARÇALARI SİLDİM VE ESKİ OLAN MSN 8.1 İ KURMAK İÇİN İNDİRDİM VE KURMAK İÇİN SEÇTİM HERŞEY GAYET NORMAL Bİ ŞEKİLDE KURULDU VE KURULUM İŞLEMİ BİTTİ AMA BİLGİSAYARDA MSN YOKTU VE PC Yİ YENİDEN BAŞLATTIM AMA YİNE HİÇBİRŞEY YÜKENMEMİŞ GİBİ PC DE MSN YOKTU C YE DE BAKTIM D YE DE BAKTIM ..
DAHA SONRA TEKRAR KURULUM İŞLEMLERİNİ YAPTIM AMA YİNE HERŞEY NORMAL KURULUYOR GİBİ OLDU VE KURULUM BİTTİĞİNDE HİÇBİRŞEY YÜKLENMEMİŞTİ ..
BUNU NASIL HALLEDEBİLİRİM BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI??
ŞİMDİDEN HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
CASPER
WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM
İNTEL(R) CORE(TM) 2 DOU CPU
E4500 @ 2.20 GHZ 2.19 GHZ 1.00 RAM
32 BİT BİT İŞLETİM SİSTEMİ

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.7) Gecko/2009021910 Firefox/3.0.7 (.NET CLR 3.5.30729)

Banned
08-03-2009, 11:46   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
934 mesaj

arkadaşım google a zap messenger yazıp bir indirme bağlantısından zap messenger ı indir bu programın tek işlevi msn i silmektir start dedinmi kökünden msn ile ilgili herşeyi siler daha önce hiç kurmamışsın gibi olur bundan sonrada istediğin sürümü sorunsuzca yüklersin

cnstntn
08-03-2009, 17:53   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

Arkadaşlar netten zap messenger programını indirdim çalıştırdım bir saati geçik taradı fakat sürekli tarıyor olarak gözüküyor .... bu şekilde birkaç defa taramayı denedim fakat her defasında saatlerce beklememe rağmen bu şekilde hep tarıyor olarak dönüp duruyor ... programı kapatıp msn i kurmayı denedim fakat yine aynı şekilde oldu kurulum bitti ama yine pc de hiçbirşey yok...
Format dışında bunun başka bir yöntemi yok mu acaba .. başka bi önerisi olan varsa lütfen yardımcı olun...

Banned
08-03-2009, 18:45   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

bu programla msnle ilgili tüm kayıtları seçip remove yazan yere tıklayın.

erdem barış
08-03-2009, 20:39   |  #5  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj

ya da ccleanerı yükle sonra ccleaner içindeki  araçlar sekmesine gir, geriyükle kaldır bölümünde windows live messenger ile ilgili bütün girdileri "irdiyi silé butonu ile sil sonra tekrar msn 8.5 i yükle tamamdır garanti veriyorum bu yöntem işe yarayacaktır.

Son Düzenleme: erdem barış ~ 08 Mart 2009 20:43
cnstntn
08-03-2009, 20:55   |  #6  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

msicuu2.exe programı daha önceden pc de vardı ama şuan neden bilmiyorum ama yükleyemiyorum hata veriyor... ccleaner programından da bu yöntemi denemişim fakat orada araçlar sekmesinde zaten msn yok your uninstaller , ccleaner , revo uninstaller , winaso registry optimizer programları pc de var ve hepsinde de silme seçeneklerinden denedim fakat hiçbirinde zaten msn yok hiçbir parçasını da bulamadım.. Hala format dışında bi yöntem varsa cevabınızı bekliyorum...