msnde karşı tarafın kayıt durumu

ECHELON_
27-04-2009, 02:01   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

arkadaşlar ben şunu öğrenmek isityorum mesela msn de karşıdaki kişinin bizden giden iletileri kayıt edip etmediğini biz görebilir miyiz

ya da bizden giden yazı ve benzeri iletileri karşı tarafın kayıt etmezini engelleyecek şekilde msn mizi yapılandırabilir miyiz.

Süleyman.
27-04-2009, 11:16   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Sanmıyorum. Öyle birşey olsa bile, kaydetmek isteyen kopyala yapıştır metoduyla bile yapar o işi.

ECHELON_
27-04-2009, 15:52   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
AdRaMiTi

Etse ne olur,etmese ne olur ?

Sonucta yazıyı yazan sen değilmisin ? Adamına göre yazarsın olur,biter...

Ha illa etmesin diyorsan o zaman karşındaki kişiyi engelliceksin yada siliceksin en basit yöntem.

Ayrıca karşıdakinde plus varmı yokmu diye ping atabilirsin gelecek bilgiye göre ya vardır,ya yoktur ona görede kendini uyarlarsın duruma.

zaten tanımadım kimselerle msn görüşmesi yapmam ama durduk yere bu soru geldi aklıma ve konuyu açtım

bu plus dediğin sanırım msn plus ne işe yarıyor msn plus ve ping modem üzerinden mi atılan pingi diyorsun yoksa başka bir ping de mi var ve karşıda plus varsa ne değişir.

ECHELON_
27-04-2009, 16:14   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

http://www.msgplus.net/features/

hocam yorumun için saol ama siteye macafee girmemi önledi mcafee kırmızı işaretlemiş siteyi

Banned
27-04-2009, 16:26   |  #5  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

Adramiti mesaj kutunu boşaltabilirmisin dolu diyor..!

SCARFACE sitede sorun yok arada bende bakarım o siteye girebilirsin.Ona bakarsan tamindirde mcAfee'de kırmızı olarak gözüküyor ama uzun zamandır o siteyide takip ederim şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı.

Son Düzenleme: Kylie ~ 27 Nisan 2009 16:36
ECHELON_
27-04-2009, 21:15   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
AdRaMiTi

Anasayfasında'ki yazıyı okumadın galiba ?

400 milyondan fazla indirilme! ( Bu sana ney ima ediyor ? )

Ben burdaki kullanıcılara zararlı bir içerik bulunan site linki verirmiyim ? O mcafee'den bende yokmu ?

haklısın sanırım macafee biraz kuruntu yaptı zaten sitenin ana sayfası temiz olduğunu gösteriyorBeğendim