elvis32konuya dönsek artık :)PcMaKeRhehehe standart bir soru. Bizdeki biraz daha değişik. Üni öğrencilerinden alıntı mesela ben:Konu bu zaten elvissssss.."nasılsın lan napıyon bakem bi."
karşı cvp:
"iiii lan sen ne halt ediyon."ne güzel giriş değilmi :D
Şaka bir yana msn ağız bozuyor :
Bu konunun ilk sayfasının ilk mesajını 1 kere daha okusan!!
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Teşekkürler.
arkadaslar hepiniz de gördüğü gibi konu msn olunca herkesin söyleyecek sözu var (bende dahil ) ama benim suan interbase hakkında bilgiye ihtiyacım var forumun program kısmına yazdım bişeyler onlara da bi bakarsanız sevinirim tskler kolay gelsin..... hayatla ag baglantınızı koparmayın
asimileciya boş işler üretim yapın bunlar boş işaynen katılıyorum...
internet sayfası yazın
program yapın.
bişeyler üretin yada çok iyi program kullanmasını öğrenin
msn boş iş
Onur Babakaşındakini canlı canlı izlemek için ise konuşma penceresi aç ve aynen şu yazıyı yaz:o espiri yapıldı, daha zekice şeyler bul.
Cam'ı açsana
yaww bende olmuyo yaa
msn eski versiyon
ondan olmasın
:D süper bi teknik ben bole bişi görmedim
gerçekten süper bi teknik yaa.. hayran kaldım zekana:)
KorsanNetTeamarkadaşlar yeteri kadar uzamadımı bu konu !arkadaşım "senin" böyle bir çıkış yapman çok saçma.
bunu söylüyorsun bari konuyu kilitleseydin...!eski forum konuları neden saklanır.
Daha sonra başklarının da aynı konuya yazabilmesi için.
Sitede daha önceden bulunuyor olman yeni bir üyenin yeni gördüğü bir konuya sen kızıyorsun diye yazmasına engel olur mu.
benim tepkim, konuların uzaması değil. Bu konu espiri mahiyetinde açılmış. Dolayısı ile 4 sayfa uzayacak kadar önemli bir konu değil. Okursun gülersin geçersin. Ayrıca mesaj yazmaya gerek yok sanırım.
Bu benim görüşüm, ben istemedim diye konu kapatılacak değil herhalde. Konuya yazılan mesajları baştan sona kadar okursan, hiçbirşey ifade etmediğini, hiç kimseye bir faydası dokuncak birşey olmadığını görürsün. Gereksiz yere uzatılmış bir konu bence.
KorsanNetTeambenim tepkim, konuların uzaması değil.KorsanNetTeamDolayısı ile 4 sayfa uzayacak kadar önemli bir konu değil.KorsanNetTeamBu benim görüşüm, ben istemedim diye konu kapatılacak değil herhalde. Konuya yazılan mesajları baştan sona kadar okursan, hiçbirşey ifade etmediğini, hiç kimseye bir faydası dokuncak birşey olmadığını görürsün. Gereksiz yere uzatılmış bir konu bence.zuhahahahaha
jemanila, seninle tartışacak değilim. Ben kendi görüşümü söyledim. Konun kapanıp kapanmaması beni ilgilendirmez. Ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum ve bunu dile getirdim.
Genel olarak konuların uzamasına karşı değilim. İsterse 20 sayfa olsun önemli değil, önemli olan okuyana faydalı olacak mesajlarla uzaması. Bu konuda bunu görmediğimden karşı çıktım.Gereksiz olduğunu söyledim.Ve şu anda bizde gereksiz yere bu konuyu uzatıyoruz, o nedenle bu konuya başka birşey yazmayacağım.
arkadaşlar burası kimsenin babasının yeri değil isteyen belli kurallar çerçevesinde istediğini yazabilir.işine gelmeyen okumasın konunun içeriği gerekli veya gereksiz oluşu zaten baştan belli oluyo polemik haline getirmenin luzumu yok ilgilenmeyen konu dışında kalır bu kadar basit en_kro_nik arkadaşım teşekkürler güzel espriydi
bu konu torpilli gibi. ilk cevabı verenden ötürü gibi :P .şaka bir yana konu dışında olcak bu konuya nasıl bu kadar izin verilmiş . belkide izin veren yok herkes kendi halinde...
ya bu birazda şaka amaçlı bişeydi..
o bakımdan konu dışına açılsaydı bu kadar tıklanmazdı. :))
- 1
- 2