Msn geliştikçe kullanım şeklide değişiyor.Artık günümüzde çevrimdışı konuşmalar moda oldu.Çözüm ise anlatımda mevcut..Bilmeyen ve msn le yeni tanışan arkadaşlar öğrensin..Programı paylaşmadım çünkü forumda var..isim olarak aratırlarsa bulurlar.Zaten küçük birşey..Bulamayan olursada pm den ulaştırırız..
not:linkler gözükmüyosa lütfen adres kısmına kopyalayarak bakın tşk.
msnde öğrenmek istenilen önemli 3şey
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Yıllanmış Üye
779 mesaj
rapidden verdiğin program türlerinde tırsarım ama yine de meraktan indirim .taradım sorun çıkmadı . sonra tıkladı programa ve fark ettim ki arka planda interennete bişeyler indiriyor 7,5 MB kadar indirdikten sonra o indirmeye devam ederken tırstım ve kapattım . ne iş ? ne indiriyor internetten merak ettim .
Yıllanmış Üye
199 mesaj
d-xezı Paylaştığın için teşekkürler.
shehsuvarrapidden verdiğin program türlerinde tırsarım ama yine de meraktan indirim .taradım sorun çıkmadı . sonra tıkladı programa ve fark ettim ki arka planda interennete bişeyler indiriyor 7,5 MB kadar indirdikten sonra o indirmeye devam ederken tırstım ve kapattım . ne iş ? ne indiriyor internetten merak ettim .yorumları okumadan dosya indirmiyorum genelde. Bu soruya bir yanıtın olacak mı konuyu açan arkadaş?
OP Yeni Üye
35 mesaj
valla arkadaşlar ben denemedim.yalnız şöle bişey var bu alıntı onuda söleyim(sanırım başına koymayı unutmuşum)kusura bakmayın.ama bi yardımım olduysa ne mutlu bana
OP Yeni Üye
35 mesaj
ha bu arada gidenede gelen bi bilgi gözüyle bakın.
Taze Üye
14 mesaj
ellerina sağlık dostummm işe indiriom denicem birazdan