msne girdiler ve sifremi degistirdiler

HPQ-User
20-08-2007, 16:41   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mine sormuş:
benim msn tanimadigim kisi tarafindan hack yapildi ve sifremi degistirdiler hemen. Ama ben gizli sorumu unuttum ve geri alamiyorum ve de msnìmden cikmiyo ne yaptigini merak ediyorum lütfen yardim edin

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
biizm pc xp ama fazla bilgi verniz demissiniz ama nasil vericemi bilmiyorum daha dogrusu okadar detayli bilmyirum

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

blackhawkmilan31
20-08-2007, 17:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,472 mesaj

Eğer mail adresin varsa ve onu da değiştirmediler ise gizli soru sorulan yere gel.Orda bilgilerimi e-posta adresime gönder de.Eğer msn hesabı alırken bir e-posta adresi girdiysen ve hack yapan adam e-posta adresini değiştirmedi ise bütün bilgilerin e-posta adresine gider.Eğer hack yapan adam bütün bilgilerini değiştirdiyse yapacak tek şey olayı Microsoft' a bildirmek oluyor ama bu da zor bir iş.

LiL_CaT
21-08-2007, 02:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
385 mesaj

Evet arkadaşım doğru demiş bazıları msn hack,bazıları msn patlatma ,bazıları msn kırma diyor aslında böyle birşey yok.Sadece karşısındaki insanın zaafından yararlanıyor.Hack olması için hotmailde açık olması lazım yada mail serverinde.

Hodri meydan benim msnim hacklenemez. :)

Bu arada arkadaşım evine hırsız girer paranı alır ve toz olur sabah kalkarsın paraların yok.Polise başvursanda nafile bulunmaz.İşte msnini alman, evine giren hırsızın bulunması ile aynı olasılıkta.Kısaca üstüne soğuk su içip yeni msn alıp adam gibi bir alternatif mail adresi girmen ve unutmayacağın bir gizli soru yapman en iyisi olacaktır.