Merhaba arkadaşlar 19 mayıs(dün) günü msnime girmeye çalıştıgımda şifre yanlış dedi bende şifremi unttum a tıkladım ve msn imi hackleyen kişi gizli soru ve yanıtı vs bilgileri değiştirmiş Recep abinin konusuna baktım ordakileri uyguladım fakat ya ben beceremedim yada bana mail falan gelmiyor üstelik hackleyen kişi facebook hesabımıda hacklemiş msn adresim üzerine kayıtlıydı facebook hesabım bana yardımcı olur musunuz pm olarak msn adresini atarsanız geçici olarak açtığım msn den konuşabiliriz.
Msnim hack yedi!
geçmiş olsun geri almak ilk önce hack'leyenin sonra microsoft'un insafına kalmış.Zor yani
artık geri alamam yani microsoftun uğraşacağını sanmıyorum ama Recep abinin yaptığı döküman sayesinde bikaç kişi msn hesabını geri almış
valla kardeşim geçmiş olsun öncelikle adam hackladığı dakka Recep'in uygulamasından faydalansaydın microsft sana yardımcı olabilridi belki şimdi denesen yine bi faydası olur . Ben kurtardım çünkü ..Msn alırken ikinci bir mail adresi mutlaka istenmiştir oraya yazdığın adresle halledebilirsin ..kolay gelsin
ya ustat işin garip yanı ben o şifre kurtarmadan yararlanıyorum bana bi pin veriyo maile gelen linke tıklayıp pini giriyorum bi sayfa çıkıyo orda yardımcı oldumu falan gibisinden bişey çıkıyo sen nasıl hallettin özeline msn adresi gönderdim onu bi ekler misin
valla tugay kardeş o uygulamayla çözdün çözdün başka yolu var mı bilmiyorum microsft ilgilenir bence
hala mail falan gelmedi windows live den ne yapmalıyım arkadaşlar
Baktın msn adresini alamıyorsun tek çaren facebook tan yeni hesap alıp arkadaşlarını tek tek ekliceksin ve yeni aldığın msn e ekliceksin hepsini. Geçmiş olsun
abi bu msni hackleyen kişi tam bir .. ya adam face hesabımdaki arkadaşlarımı siliyor piskopatmıdır nedir