ewt yaw bende gıcıklık yapmak istiorm.
msnin tarihi.
- 1
- 2
tuncabewt yaw bende gıcıklık yapmak istiorm.kime bu laf şimdi Banaysa irtibata geçelim sana öğretirim Ama fena olmadı dimi foruma hareketlilik geldi
mucitmuzo her şeyi neden üstüne alıyorsun ki??
Gel senle irtibata geçelim çok istiyorsan..Benim için sorun değil..
Ben eminin ki tuncab, benim bahsettiğim program sayesinde arkadaşalarını takılmak istediğini belirtti..
elvis32msn 7.5 de hangi programla yapabiliyorsun bunu? isim verebilir misin?Bahsettiğim programın adı: msgdiscoveryx..
Ben 1.1 sürümünü kullanıyorum..Bende sorunsuz gidiyor..
2.1 sürümü de mevcut ama bende bazı sorunlar yarattı..Eksikler giderilsin diye çıkarılmış ama bence birkaç önemli hatası olmuş..
Ben 1.1 sürümünü öneriyorum..Bu sürümü yolladığım arkadaşlarımda da sorunlar çıkardı..
Risk sizin yani baştan belirtiyim..Kullanımında sorularınız olursa foruma sorun öncelikle..
CU_GS7mucitmuzo her şeyi neden üstüne alıyorsun ki??
Gel senle irtibata geçelim çok istiyorsan..Benim için sorun değil..Ben eminin ki tuncab, benim bahsettiğim program sayesinde arkadaşalarını takılmak istediğini belirtti..
saol yaw.gerçekten de ben mucitmuzo ya sölemedim ayrıca nasıl gıcıklık yapçam msn i bende ekli diil ki.ben sadece arkadaşlarıma(forum dışı) gıcıklık yapmak için istemiştim.elvis32msn 7.5 de hangi programla yapabiliyorsun bunu? isim verebilir misin?Bahsettiğim programın adı: msgdiscoveryx..
Ben 1.1 sürümünü kullanıyorum..Bende sorunsuz gidiyor..
2.1 sürümü de mevcut ama bende bazı sorunlar yarattı..Eksikler giderilsin diye çıkarılmış ama bence birkaç önemli hatası olmuş..
Ben 1.1 sürümünü öneriyorum..Bu sürümü yolladığım arkadaşlarımda da sorunlar çıkardı..
Risk sizin yani baştan belirtiyim..Kullanımında sorularınız olursa foruma sorun öncelikle..
cok guzel bir program ellerinize saglık tskler
şu an mod alınması gerekiyorsa sitedeki üyelerden benim görebildiğim sen değilsin powerdark bence alınırsa cu_gs7 byzihh ufuks ve elvis32 make-believe oblivion ve birkaç kişi daha
PoWeRdArKMSN Messenger 4.6::Bu ikisi arasında bir çelişki var , Win xp 2002 yılında çıktığına göre messenger 4.6 kullanıcıları nasıl oluyorda 2001 yılının ekim ayında sadece windows messenger kullanmak zorunda kalıyor ? burda bir anlatım bozukluğumu var yoksa ben mi yanlış anladım ?
Arabirim deişiklikleri,adres defterindeki kişileri gruplama ve sesli görüşme gibi ynilikler getiren messenger 4.6,2001 yılının ekim ayında sunuldu.bu sürüm yannızca win 9x,ME,NT ve 2000 üzerinde çalışıordu ve win XP kullanıcıları win messenger kullanmak zorundaydı.....MSN Messenger 5:::
2002 yılında sürülen bu sürüm ile Win XP kullanıcıları artık win messenger beraberinde MSN messengerı da kullanabilir hale geldiler.bu sürüm içerisinde UPnP tabanlı dosya transfer protokolü ve minik arabirim deişiklikleri bulunuordu.....
arkadaşlar ben msn 8.0 beta kullanıyorum...
bana diğerlerine nazaran (7.0,7.5) biraz daha hızlı gibi geldi...
arayüz rengini kendiniz belirleyebiliyorsunuz...
Paylaşım klosörleri oluşturabiliyorsunuz...
Arkadaşların da dediği gibi çevrim dışı iken mesaj atabiliyorsunuz...
bir kişi o an çevrimdışşı ise attığınız mesaj sonra gidiyor...yada sizbu durumdaysanız mesaj lar ilk oturum açışınızda geliyor...ek bir kaç oyun var...
bildiğim kadarı ile yazdım hatalarımı düzeltmeniz dileğiyle...
saygılar...
ya arkadaşlar ben msgdiscovery 2.0 ı bulabildim ancak onu yükledim.1.1 yoktu valla baktığım yerlerde.onu yükledikten 1-2 gün sonra bilgisayarda bi gariplikler başladı.bazen 50 kez internet explorer veya firefox penceresi açıyor.msn messenger ı açtığımda başlığı "s" ve içeriği "s" olan bir pencere açılıyor ve 1 tanesini kaparsam 3 tane olarak geri dönüyor.bunun nedeni nedir acaba.2. söylediğim sorun için msn i kaldırdım bi daha yükledim olmadı.format en son çare olursa sevinirim.
- 1
- 2