Arkadaşlar Ben Birkaç Gündür Bu Hatayı Almaktayım dll dosyasını indirdim Systeme System 32 ve Windowsa attım olmadı Programı yeniden yükledim olmadı lütfen bana yardım edin sorunun resmi aşağıdadır
MSVCP90.dll Hatası Yardım!
autodesk 3ds max ve photoshp cs 6 ve cs 5 ilginçtir cs 4 te hata vermiyor
dostum bende de aynı tip sorun çıkmıştı ben netten arayıp indirdim senin içi buldum
MSVCP90.dll
linki başlığa koydum dostum '' DOWNLOAD ZİP-FİLE'' bas ve indir :)
Visual C + + hatası gibi gözüküyor indirdiğin dll dosyasını yüklediğin programın dizinine at aynısı varsa değiştir.
hata düzelmezse bu linki inceleyin
dostum bende de aynı tip sorun çıkmıştı ben netten arayıp indirdim senin içi buldumyaptım bir işe yaramadıMSVCP90.dll
linki başlığa koydum dostum '' DOWNLOAD ZİP-FİLE'' bas ve indir :)
Visual C + + hatası gibi gözüküyor indirdiğin dll dosyasını yüklediğin programın dizinine at aynısı varsa değiştir.birşey anlaşılmıyorhata düzelmezse bu linki inceleyin
Deniyorum 2 nizin dediğini olmadı şimdi ben win 8 kuracam internette indirdiğim iso dosyası ile yapoınca bu hata gidermi acaba
sorunun windows 8 kurmakla çözülceğini sanmıyorum ya kurduğun programlar hatalı kurulum yapıyor yada işletim sistemin orjinal msdn sürüm değil birinci yapacağın iş programları kendi sitelerinden çekip yeniden kurman kesinlikle crackli patchlı yazılım kullanma eğer sorun yine de devam ediyorsa işletim sisteminde sıkıntı var windows 7 sp1 orjinal msdn sürüm bul Ultra İso programıyla cdye çek yeniden windows 7 yi kur sorunun çözüleceğine eminim
Sistemin 32bit mi 64 bit mi olduğunu söylememişsin.
Eğer 64bit ise Aşağıdakilerin hepsini yükleyeceksin, eğer sadece 32bit ise x86 yazanları indireceksin.Bunları yüklemeden önce Sisteminde kurulu olan VCREDİST,msxml ve resimde gösterdiklerini silceksin.
X86
x64
x86
x64
x86
x64
Bunları yaptıkdan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve hala aynı hatayı veriyorsan antivirüsün varsa kapat kapattıkdan sonra da aynı ise Kurduğun programda sorun var.