MTP Sony Mp3 playerımı sürücü olarak göremiyorum

frezzy
10-04-2009, 14:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Merhaba arkadaşlar;
konuyu doğru yere açmışımdır umarım yanlışsa eğer affınıza sığınıyorum..

Sony NWZ-S618F Marka mp3 player kullanıyorum.Mp3'üm çalışır durumda herhangi bi problemi yok yanlız bilgisayara format atmadan önce sürücü olarak gördüğüm mp3'ü şuan sürücü olarak göremiyorum. bilgisayara takılı walkman olarak görüyor yalnız sony'nin bu modellerde flash disk olarak değilde program üzerinden atılması için bir yazılım uygulamış ancak ben daha önceden atabiliyordum bu şekilde.. ewdeki diğer bilgisayardan denediğimdede aynı şekilde atabiliyorum. forumların bi kaçından okudum yönetimsel araçlar/bilgisayar denetiminden görünür ordan ayarlaryın veya elinizdeki diğer sürücülerin isimlerimlerini değiştirin gibisinden konular vardı hepsini denedim ancak olamdı.

format sırasında biostan sürücüleri değiştirdim.cd rom'u görmüyor diye hepsini cdrom işaretledim.ondandır diye düşündüm farklı sıralamalar denedim cdrom-hdd-floppy, floppy-cdrom-hdd gibi ama yine değişen bişey olmadı.

yardımınıza ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler cvplarınız için

man on the moon
10-04-2009, 15:34   |  #2  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

ben de o mp3 lerden kullandım(az çekmedim değil zaten artık play for sure/mtp li üretilmiyor sanırım) recovery menüsüne gir. ve varsa bakımla ilgili şeyler bir çalıştır bakalım.

frezzy
10-04-2009, 15:45   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

hallettim arkadaşlar.. yalnız media manager buldum öyle oldu. ha yine sürücü olarak görmüyor. diğer aygıtların içinde görünüyor ama klasör olarak görüyorum. sonuçta banada gereken oydu.. aynı sorunla karşılaşırsanız hiç uğraşmayın yükleyin! =D

linkini de verim.. umarım böyle bi sorunla karşılaşmazsınız karşılaşırsanızda çözümü biliyorsunuz ztn =)

mchtakgn
15-03-2010, 19:54   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

aynı MP3 ve aynı sorun bendede oldu kardeşim.veriLen linki yükledim.programı kurdum fakat program MP3'ü görmyo. bu sorun nerden kaynaklanıyo oLabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkkLr..