Arkadaşlar, telefon galaxy s4 gtı 9500 usb ile bilgisayara bağlayınca MTP USB aygıt sürücücüsü yazılımı yüklenmiyor, bundan dolayı telefonumu bilgisayarda göremiyorum, telefondan ayarlar bağ.ve taşınabilir wi-fi alanından usb bağlantı kutucuğu işaretliyorum bağlandı diyor ama bağlantı yok kabloyu çıkartıp takıyorum bağladığımda yukarıda usb bağlantı simgesi çıkıyor ama program çalışmıyor bilmem anlatabildimmi :) yardımmmm lü
İlk önce dediklerim harfiyen yaparsanız ve telefonunuz orj. ise sorununuz çözülecektir.
Şimdi program ekle kaldırdan Samsung ile ilgili ne varsa kaldır, Bilmediğiniz programları da kaldırın.
Telefonunuzu bilgisayara us ile bağlayıp Aygıt yöneticisine gelin. Oradan Samsung adında ne bağlantı varsa sağ tıklayıp kaldır tıklayın (yanlız Sürücüler ile birlikte şıkkını da işaretleyin) CCleaner yükleyin kayıt defteri kısmından sorunları taratın ve düzeltin, cleaner kısmından temizlik yapın.
Bilgisayarı yeniden başlatın(Telefonunuzu çıkartmayın) Bilgisayar açıldığında altta verdiğim programı indirip kurun.
Kurulduktan sonra telefonu görmez veya yine aynısını yaparsa telaşlanmayın. Bilgisayarı yeniden başlatın(Bu sefer telefonunuzu kablodan çıkarın) Bilgisayar açıldığında 1/2 dk bekleyin sonra kabloyu tekrar bağlayın ve keyfinize bakın :)