MTV Logosunu Sen TASARLA!

Koray Kocaman
06-04-2008, 16:46   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

MTV Logo Kurumsal Bilgiler

MTV:  Müzik Televizyonu logosu sınırsız yaratıcılık kaynağıdır.

Logo, üstünde çalışan tasarımcılar, yapımcılar, animasyoncular ve ressamlar için sürpriz ögesiyle yaratılmıştır: Logonun renkleri, kalıpları, dokuları ve tasarımları her tarza uyum sağlamak üzere değişebilir.

MTV logosunun ana hatları şunlardır:

1. Logoyla ilgili şu dört şey asla değişmemelidir:

a.  Büyük harfle yazılan "M" harfinin çerçevesi ve gölgeli çerçeveler.

b.  "M"nin ikinci ayağının yarısından başlayarak çapraz çizilmiş"TV" harfleri

c.  "M"nin altına oranlı olarak yerleştirilmiş "Music Television" kelimeleri her zaman sabittir.

d. Görünüş (genişlik-yükseklik oranı) değiştirilmemeli ve hep aynı kalmalıdır.

2. Uygun marka sembolü "Television" kelimesinin hemen sağına daire içinde R harfi ya da "TM" yerleştirilerek her zaman kullanılmalıdır. Baskıda şu marka uyarısı kullanılmalıdır:

“MTV:  Music Television Viacom International Inc.'e bağlı MTV Networks'e ait bir markadır.

Bunların dışında logo uygun görüldüğü şekilde renk, doku, tarz katılarak ele alınabilir.

Logo tasarımınızı JPG olarak logo@mtv.com.tr  adresine gönderin.

Detaylı Bilgi İçin::

crixallis31
07-04-2008, 22:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
596 mesaj

Ya ne Anladım Ben Bu Tasarımdan başlığı görünce girdim ama kuralları okuyunca heves falana kalmadı Tasarımı Bayağı Kısıtlamışlar:(
Ama yinede haber için teşekkür ederim.

Koray Kocaman
08-04-2008, 19:55   |  #3  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Şartlar zor ama sonucunda güzel çalışmalar çıkartabiliriz, düşünmek hayal gücümüzü kullanmak lazım.