arkadaşlar saatler 00:00 gösterdiğinde ramaz ayına girmiş bulunacağız
herkesin mübarek ramazan ayını kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim
:) herkese hayırlı ramazanlar
arkadaşlar saatler 00:00 gösterdiğinde ramaz ayına girmiş bulunacağız
herkesin mübarek ramazan ayını kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim
:) herkese hayırlı ramazanlar
teşekkür ederim ancak 00:00 değil dini takvim de günler akşam ezanıyla başlar bak istanbul da 21:11'de yatsı ve birinci günün teravih namazını kıldık yani ramazan'ın birinci günü artık başladı hepimeze hayırlı olsun
Hayırlı ramazanlar.. Herkezin orucunu Allah kabul etsin..
Susuz günler bizi bekli havalar baya sıcak yandık.. (:
tüm islam aleminin mübarek ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden dilerim
tüm chip forum kullanıcılarının ve tüm islam aleminin mübarek ramazan ayını kutlar Cenab-ı Allah'dan hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bende tüm islam aleminin RAMAZAN ayını kutlar ALLAH'tan hayırlara vesile kılmasını temenni ederim.
Herkese hayırlı olsun bu yıl ilk defa bende tutuyorum.Sabaha kadar oturcam sabahleyinde uyuycam öyle planlıyorum...
enes39Herkese hayırlı olsun bu yıl ilk defa bende tutuyorum.Sabaha kadar oturcam sabahleyinde uyuycam öyle planlıyorum...Allah kabul etsin Enes.devamını getirmeyi nasip etsinHerkesin Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim...Daha nice Ramazan'lara inşallah
Son Düzenleme: GazI_9o9 ~ 01 Eylül 2008 18:21
Herkesin Ramazan bayrımını kutluyorum. Ve hayırlara vesile olmasını diliyorum...
herkese hayırlı ramazanlar dilerim havlar biraz sıcak oyüzden biraz zor olcak allah herkese yardım etsin..
Bugün kaçırdım orucu uyuşuluk yaptım. yarına kaldı artık
XxXDaRKoXxXBugün kaçırdım orucu uyuşuluk yaptım. yarına kaldı artı:D:D çok iyi :D
ramzandan sonra tutman lazım o orucu :D
I Love GS:D:D çok iyi :Dİnşallah
ramzandan sonra tutman lazım o orucu :8'inden sonra hiç tutamam... Okul var, yurtta kalacağım :(
oo :D senin işin zor allah yardımcın olsun:D
valla yaw bende kaçırdım lanet olsun :(:(
Tüm müslüman aleminin ramazan ayı hayırlara vesile olsun. Tüm güzellikler sizinle olsun.