Ultrabookların donanımı çok zayıf ama,daha nerdeyse hiç harici ekran kartı olan ultrabook yok,hepsi intel hd serisi onboard kartlar kullanıyor.
Mühendislik için uygun ve hızlı laptop
- 1
- 2
ultrabooklarda ekran kartına gerek yokki sunum yapmak için internete bakmak için belkide film izlemek için kullanıyor zaten
hp pavilion dv6 6c04etaman hp alma eger ısınma sorunu istemiyorsan alma bende hp pavilion dv6 a7n31ea var ısınıyor kardesim hp çözdü dediler aldım ısınıyor kitlenme v.s sorunu yok performans dususu v.s ama ısınıyor fandan cıkan hava sac kurutma makinasından cıkmaz kanka eger ses + ısı sorun deil performans diyorsan al ama bunlara benim gibi takıntılıysan alma aslında ısınma sorununuda cozdum işlemciyi %60 olarak kullanıyom bide harici ekran kartı kullanınca ısınıyor intel ekran kartına alıyorum ısınma yok ama performans diyorsan makatından ter gelir! .D
Benim kullanacağım programlar çok üst programlar değil naptınız :D benim bilgisayarın kasasındakiler bile programları çok iyi bir şekilde kaldırabiliyor :D
bi anda i7 çıktı ortaya :D
oyun yüklersem bi fifa serisinin yenilerini birde fm serisinin yenilerini yüklerim.
Geriye stabil takılma olmayan DEV C++ PS (diğerlerinin adını hatırlayamadım çizim programları falan işte) bunları açabilecek bir şey istiyorum.
Ayrıca ısınmasını falanda istemiyorum :D
Hafızasının öyle 1TB 750GB falan olmasına da gerek yok 500GB olur bi sistem yüklerim birde yedekleme yaparım yeter.
Ben baktım vatandan 1500-1700TL ye cihazlar çıkabiliyo.
Cihaz önermeden çok önerilmeyen cihazlar hakkında mesela bi arkadaş HPnin sorunundan bahsetti. Asus, MSI, HP, Toshiba, Packerd, Lenova bir sürü marka var. Alınacaksa bunların hangisi alınmalı alınmayanlar neden alınmamalı bundan bahsetmek gerekir biraz
- 1
- 2