Arkadaşlar kaliteli fotoğraf ve müzik isteyenler K790i alsın. 1 yıldır kullanıyorum. Telefonda yok yok. derim ben
mükemmel K790i
evet bende de k790 var çok iyi özellikle de fotoğraf çekimlerinde;D
k790i akrabamda var çok kullandım. K750 var bende. Sony ericsson olsunda Sadece kalın yapıyorlar telefonları...
bence de güzel telefon.hem dış tasarım olarak da başarılı buldugum sony lerden
K790i den önce T610 vardı bende. Şimdi K790i var. Fotograf makinesinden kurtuldum.Bundan sonrada ericssondan başka telefon kullanmam diyorum...
Arkadaşlar bende k800 almayı düsünüyorum acaba k800 mü iyi yoksa k810 mu iyi ikisi arasında kaldım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
fıayt farkı ve ozellıklerınde fark yoksa kamera ve ekran boyu ozellıkle =) ucuz olanı alman ..
Sony ler guzel program yukleme takıntısı olanlar dısında Sony den sasılmaz ama arka planda nokıa kadar tutulmuyor malesef onun nedenıde bızım mıllet kulaklukla muzık dınlemek yerıne =) sesı son acar cebınde gezdırır :D sony napsın
Arasıra donma yapıyor ama yinede nokia dan çok daha iyi K790İ
sonyericssonun kamerasız hafıza kartlı bluetoothlu mp3 calan bi tlf varmı??? bnm bildigim
t270i var ama onunda hafıza kartı yok..
bendede k790 var cok memnunum iki sene oldu alalı. rsim kalitesi nokia lara göre cok iyi ayrıca tasarımı da cok güzel ama şuanda piyasada yok sanırım
kaba bir telefon k810i yi öneririm
yav bu k790i nin sıfır fiyatı ortalama olarak ne kadardır ve piyasada var mı?
k810i alın
k790 dan ucuz, hafif ince, 3G
emre__walla ben k850i yi gördüm amcamlar yapmış 5mp kamera şimdi w700i kullanıyorum yakında k850 i alacağım işe başlayımda :k850 ye para bayma onun yerine nokia n82 al
noktabirArkadaşlar kaliteli fotoğraf ve müzik isteyenler K790i alsın. 1 yıldır kullanıyorum. Telefonda yok yok. derimsana katılıyorum,süper ötesi bişey.ilk görüşte beğendim