Selam beyler..
bulunduğum yerde iki adet pc var biri laptop biri masaüstü.. masaüstünde xp,laptopda ise Vista var..
laptop ile wifi aracılığıyla bağlanıyorum.. biz LAN üzerinden Army Men RTS oyununu oynuyoruz CS de görmüyor ama ne hikmetse bu oyunda görüyor.. Lan üzerinden oynadığımız bu oyun kotayı doldurur mu..??
NOT:Oyun oynarken Wireless ile Ethernetin ışığı durmadan yanıp sönüyor..
Konuya Açıklık Getirin Lütfen..
Multiplayer Oyun Oynamak Kotayı Etkiler Mi.?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bunun görmenin en güzel yolu anlık download upload bilgilerini gösteren bir program kurup izlemek olacaktır tm bilmiyorum bende aynı şekilde masaüstü pcmden çok dosya alıyorum yolluyorum ama kota sorunum olmadığından hiç o yönünü düşünmedim söylediğimi denemenizde fayda var sanırım.
etkiler google girmen günnceleme alman filim izlemen etkiler programda kurma oda etkiler birtek upluad yapman etkilemez
lan ile bir şey olmaz .çünkü dışarıya herhangi bir veri paketi gidişi olmaz.
recep abi bir cs konusunda daha source oynyın demiştin bende 1.6 devam demiştim aynısını tekrarlıyorum :D :))))
LAN üzerinden oynadığınızı sanıyorum. etkilemez.
modem açık olduğunca kota yer ama lan sadece ağ içerisinde iş yaptığı için kotayı etkilemez sanıyorum
LAN kotayı etkilemez.Zaten normalde de online oyunlar fazla kota harcamaz.
modem açık olunca kota yer de ne demek :))modem açık olunca arkaplan programları yiyordur kotayı :))