18 Ekimde Bursa İnegöl Çarşısı'ndaki bir bilgisayar donanım satıcısından Mustek 1248UB aldım. Başta işler gayet iyiydi. Fakat son 2 gündür bir sorun yaşıyorum. Sorunun ne olduğunu bana anlatabilirseniz, ben de satıcıya elim daha güçlü gideceğim!
Sorun şu: Fotoğrafı koyuyorum. önce preview diyorum, resmin boyutunu full yapmak için. "Enlarges the selection......" seçeneğini seçiyorum. Bir süre sonra resmi tarayan çubuğun ileri geri hareketini sağlayan şeritten kaynaklandığını düşündüğüm tuhaf bir gürültü çıkıyor ve sonuçta resmin yarısı çıkmıyor. Yani son 2 gündür arasıra bir ses çıkıyor ve resmi yarım tarıyor. Bazen yarısının da yarısını alıyor( Fotoğrafın büyüklüğünü mazeret göstermeyesiniz diye yazıyorum. Aklınıza gelebilecek en küçük resmi de koyuyorum ama sorun çıkarıyor). İşin ilginci, preview penceresinde resmin bilgisayar ekranında görüntülenmesi "gereken" hali, doğru olarak gösteriliyor.
Not: Bir de paket ile birlikte verilen Ulead photo Express i pc ye kurdum ama çalışmıyor. sorun ne olabilir?
Mustek 1248UB tarayıcıda gürültü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Son Düzenleme: Der Rote BaroN ~ 29 Ekim 2004 20:00