Öyle de win7 daha performanslı :)
Mutlaka bir bileni vardır Win7 9500GT
- 1
- 2
ne yaptın çözüm buldunmu bence bu ekran kartın yeniyse eyer mağzadan aldıysan bir oraya git
sorununu anlat yok interneten aldıysanda müşteri hizmetleriyl görüş garantisi kapsamında servise gider
ordad sorunu çözerler.
http://www.nvidia.co.uk/Download/Find.aspx?lang=en-uk
eski driverlar listesi burada tek tek tikla indir.
fakat bu yol
bence bu ekran kartın yeniyse eyer mağzadan aldıysan bir oraya git
sorununu anlat yok interneten aldıysanda müşteri hizmetleriyl görüş garantisi kapsamında servise gider
ordad sorunu çözerler.
Ya bu ekran kartına çoğumuz kötü diyor günümüz ekran kartlarına göre bencede kötü fakat şöyle düşünelim benim 100TL Bütçem Var ve eski kartım 6200TC Bu Ekran Kartı 120Tldi indirim yapa yapa anca aldım :) Kötü diyenlere diyorum 100TL'ye bundan iyi ekran kartı varsa gidip yemin ediyom alcam söyleyin :D
6 yıllık bir masaüstü pcm var.Parçaları yavaş yavaş ölüyor.Oyun için almayı düşünüyorum ve masaüstü almayı düşündüm babam hiç sıcak karşılamadı :D Anca alırsa Dizüstü alırım dedi :D %80 alacaz Şöyle oyunlarda sorun yaratmayacak 2000TL Aşmayacak güzel bir dizüstü düşünceleriniz nelerdir?Birde bahane söylerseniz aldıracak bir bahane :D memnun olurum arkadaşlar (^__~)bahanen burdad yeni ekran kartı enaz 200 tl.
- 1
- 2