Bende orjinal bir müzik cdsi var ama sadece müzik seti ve cd çalarda dinleniyor, bilgisayarda dinleyemiyorum. Cdnin içinde yalnızca Autorun.inf,Extras.htm,Extras.swf ve Start.exe dosyaları var. Şarkılar yok. Cdyi bilgisayara takınca flash açılıyor sadece onda da mail adresini giriyon başka bişiy olmuyor. Bu cddeki şarkıları bilgisayara geçirmenin bir yolu yok mu? Bi yazılım falan var mıdır?
Müzik cdsinden şarkıları alma
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sole yap muzik setini pc ye bagla ve bunları kaydet sonrada kes yapıstır yolu ile sarkilari ayır ve bunlarıda mp3 e cevir cok yer tutmsın diye:)Bildigim windowsta guzel bir uygulama var gold wave diye onu kullanabilirsin..
yaw geçende ben bi original bi müzik cd si alam dedim aldım BLUE nun cd sini taktım pc ye aaa bi baktım takar takmaz ufak bir program kurdu ondan sonra o programda şarkıları listeleyip çalmaya başladı... Teknoloji çok gelişmiş...
multimedia cd dedikleri bu herhalde... peh peh peh
gold wave programını bir deniyim bulup. saolun.
Buldum buldum! (archimed misali)
bilgisayarımdan d'ye sağ tıklayın ve oradaki volumes sekmesine tıklayın. orada şarkıların listesi çıkacak. seçip uygula diyince media çalıcınızda çalıyor. eğer media çalıcınızda kopyalayıcı varsa bilgisayara kaydedebilirsiniz.
hiç birine gerek yok audio grabber 1.67 versiyonunu bilgisayarına kurarsan direk mp3 yapıyo zaten.