merhaba millet ben nette müzik arıyorum ama aradığımı bi türlü bulamıyom lütfen biri bana ( amorphis,pantera,sepultura,tastement ) gibi gurupların şarkılarını indirebilecegim bi yer söylesin
müzik indiremiyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.eMule en iyi seçim olur...Bedava ne de olsa! http://emule-project.net
eMule sıra sistemli.Daha çabuk indirme yapan bir P2P yazılımı yok mu yaw?
Ares beyler en iyisi Şimdi onu kullanıyorum ve gayet iyi.Bu ayki Chip CD lerinde var.Yükleyin memnun kalacaksınız...
Arkadasım bazı forumlara uye ol ve takip et.Ozellikle rock metal kultur forumlara.Bu tur forumlarda herkes birbiriyle ftp sitelerini ve web site adreslerini paylasıyorlar.Bu sekilde baya mp3 cekersin.
2.yol ise buldugun butun p2p ag yazılımlarıyla kullanıcılarda bulunan dosyaları cekebilirsin.Ancak belli bir süreden sonra cekebileceklerin tukeniyor.Yani farklı bir dosyayı cok nadir buluyorsun.Ardından baska bir p2p yazılımı cekip arsiv yapma yoluna gidebilirsin.Biraz zahmetlidir ama baska yontemler yok.Varsada ben bilmiyorum.
Ouops!Yasal olmayan dosya paylasımıyla ilgili link vermek yasakmıs.[:0]
size şu kadar diyim BAyaaaa bi eski bulunması çok zor bi şarkıyı ARES te bulmuştum o günden beri ARES !!!
ares abi süper ya indirdiğim filmin hatti hesabı yok herkese tavsiye ediyorum.