bf3 gibi mw3 te resmı cıkıs tarıhınden bır ıkı hafta once torrent sıtelerınde yerını aldı henus crack olarak kırılmasada bır ıkı gun ıcersınde kırılacagı malum korsan oyun pıyasasından oturu artık oyun uretıcılerı de daha cok mp kısımlara onem vermeye basladı bf3 oynayıp bıtıren bırı olarak hıcte o kadar etkılendıgımı soyleyemem bakalım mw3 1 ve 2 inci serılerdekı basarısını devam ettırebılecekmı...
MW3 torrent sıtelerıne dustu
bence battlefield grafik dahil bütün yönüyle dandik 10 üzerinden 4 bana battlefield 3 ün grafikleri iyi demeyin demekki siz crysis 2 oynamamışsınız yada bad company 2 oynamamışsınız
bence battlefield grafik dahil bütün yönüyle dandik 10 üzerinden 4 bana battlefield 3 ün grafikleri iyi demeyin demekki siz crysis 2 oynamamışsınız yada bad company 2 oynamamışsınıArkadaşım kafanmı güzel bad company denilen oyun Frostbite 1.5 ile yapıldı battlefield 3 ise Frostbite 2.0 ile yapıldı bilip bilmeden sırf eleştirmek için atıp tutuyorsunuz
bf3 tek oyunculu modda seneryosu pekde guzel degıldı oyunda daha cok grafıklerı on plana cıkarmaya calısmıslar senaryo gecıslerı ve bazı bolumler cod serısınden alıntı gıbı geldı bana aslında bu oyun cok tamamen cok oyunluculu platforma hıtaben cıkarıldı zaten ea oyunda yayınlanan demolar da mp daha on plana cıkardı bf3 MW3 gore artıları ucak.jeep.tank vs kullanmak zıra oynanabılırlık acısında mw tek gecerım
Bir oyunun MP kısmını oynamamak bence çok saçma asıl zevkini ordan alıyosun oyunun ama çogu kişi bunu bilmeden korsan oyun olarak hem şirketleri zarara sokuyor hemde resmen günaha giriyorlar korsan kullanarak emek hırsızlıgı yapıyorlar. Şahsi görüşüm heleki Battlefield 3 gibi veya Mw3 gibi bi oyunun MP kısmını oynamamak o zevki almamak bilinçsizlik bence .