Mynet'in yeni servisi olan Kavun hizmette.Peki nedir Bu " Kavun " ?
"Kavun" Hizmeti ile ;
*Kullanıcılar kendilerine ait Müzik Listeleri Oluşturabiliyorlar
*Diğer Kullanıcıların O anda Ne Dinlediklerini Görebilmekte ve kolay kullanım sayesinde anında o parçayı dinleyebilmektedirler.
*Tüm Kullanıcıların Çalma Listelerine anında ulaşım
*Çalma Listenizi Paylaşabilme
*Yeni Çıkan Tüm Albüm ve Şarkılar Aynı Anda " Kavun " da
incelemek için : http://kavun.mynet.com/
"Liste Oluşturmak ve Şarkıların tamamını dinlemek İçin Mynet Üyeliği Gerekmektedir"
* Üye Olmadan şarkıların yanlızca "Demo" versiyonları dinlenebilmektedir.
Mynet den Yeni Servis " Kavun " Beta
Internet download manager dinlerken bu şarkıyı indir diyor her bir şarkı 500 kb filan ses kaliteside düşük.Sanırım kotalı kullanıcılarıda düşünmüşler, ayrıca şarkıyı dinlerken dosya uzantısı mp3 olcak e bu seferde ttnet müzik indirmişin demezmi? Birde telefonlar için ideal olur zil sesi : )
eğer üye olmadan şarkı dinliyorsan demo yu indiriyor olabilir. İdm de böyle bir sıkıntı var :)
Ses kalitesi oldukça yüksek ? Ben 2.1 sistem de dinliyorum ve orjinal ses kalitesinde :) Bum Bum :D
Benim ses c-media onboard onuda müzik setine bağladım o kadar kalite peşinde değilim. 5+1 birde sounblaster filan varsa sende farketmiyordur birde ince ayar çektinmi güzeldir.Convert eden mynet çalışanıda iyi bir ses kartına bakarak düşürdü kaliteyi galiba.
Ama sanmamki üyeye başka kalite misafire başka kalite mp3 olsun o kadar mp3 ayrı ayrı covtert etmek zor olur.
valla ben üye girişi yaparak dinliyorum bakmadım diğer türlü ama demo olarak dinlendiğini biliyorum
http://kavun.mynet.com/kavun/orh ... ste/27586;orhan._ay bir tane hızlı liste yaptım kendime xD
karpuz betayıda bekleriz XD
Kavun BETA'yı denedim hakikaten güzel bir servis olmuş, özellikle bir albümü seçtigimiz zaman bir müzik bittiğinde otomatik diğerine gecmesi güzel bir özellik olmuş ilerde youtube'ye rakip olurmu bilinmez ama gerçekten güzel bir uygulama
Kavun BETA'yı denedim hakikaten güzel bir servis olmuş, özellikle bir albümü seçtigimiz zaman bir müzik bittiğinde otomatik diğerine gecmesi güzel bir özellik olmuş ilerde youtube'ye rakip olurmu bilinmez ama gerçekten güzel bir uygulama"özellik olmuş ilerde youtube'ye rakip olurmu bilinmez ama gerçekten güzel bir uygulama"hemende youtube a rakip yapmayın elinizi vicdanınıza koyun. cem yılmaz abimin dediği gibi bulabilirseniz yerini :D
Ses kalitesi baya düşüyor yav ama yinede saolsun mynet :D
Aahahah Kavun diyor ya... Kavun Beta. Hışır mı bu yani?
iyide arkadaşım siteyi nedakar incelediğin belli.arkaplan sürekli değişmiyor sabah ,öğlen ,akşam değişiyor çünkü günün her saatine farklı backraund var.bence süper olmuş ellerine sağlık valla ve şarkılar gayet iyi çalıyor ileri bile alınca takılmıyor sende neden ses kalitesi kötü acep...