arkadaşlar geçen günlerde yeni bir virüs çıktı bu virüs tak&kullan arayüzünden (plug&play) bulaşıyor virüslerin farklı adları var Net-Worm.Win32.Mytob.cd, Mytob.cf, Mytob.ch sadece gazetelere zotop iye geçiyor bu virüsten windows 2000 ve windows xp olan işletim sistemleri etkileniyor windows me ve windows 98 virüsten etkilenmiyor
bu adresten güvenlik yamasını kurabilirsiniz http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms05-039.mspx
Mytob (Zotob) virüsü
Güvenlik yamasını microsoft neden otomatik yüklemiyor? Neden biz gidip yüklüyoruz?
Yani bu kadar tehlikeli bir virüsten herkesin aynı anda haberi olamaz. Bunun bir önlemi olamaz mı ya da var mı?
arkadaşlar bugün POSTA gazetesinde okudum bu virüsün yazarı bir Türk müş ve Diablo kod adı ile türkçe sitelerde yazışmalar yapıyormuş. Acaba bu zatı muhterem bizim forumdaki Diablo kardeşlerden biri olabilir mi? Artık Diablo kardeşlerden resmi bir açıklama bekliyoruz.
bu arkadaş dün yakalanmış artık ne diyelim allah kurtarsın.
ya abi bu manyak bişey adama helal olsun bırakın adam yazsın kardeşim bizimkiler adamı tutuklayacagına bence istihbarata neyim almalılar. bu arada bizim diablo lardan de bi ses yok tabi hapiste adama bilgisayar vermezler besbelli. :-D
ya arkadaşlar yamayı yükledim yüklemez olaydım şimdi cfosspeed artık çalışmıyo ya bunu nasıl kaldırabilirim ? yada firewalldan mı engelliyo nedir nasıl olacak bu iş bi yardım?