arkadaşlar bu gün n82 aldım fiyatlarıda bayağı düşmüş telefon hakkında ki görüşlerinizi alabilirmiyim nasıl sizce
n 82 nasıl sizce
n82 nokia telefonlarda görüp görebileceğin belkide en iyi telefondur diyebilirim.Arkadaşım geçen sene haziran zamanları 1200 tl verip almıştı.Fotoğraf kalitesi mükemmeldir.Üzerindede led değil XENON flash var ve bundan dolayıda fotolarda aydınlatması süperdir.Üzerinde Assisted GPS var gps gücü yüksek.Hemen yerini bulur ama A-GPS açıksa herseferinde bir-iki kontörün gider.Telefonda sayamadığım daha birçok manyak şey var.Cihaz süper tek dezavantajı biraz kalın olması.Bunun dışında eksiksiz ve kusursuz bir cihaz.. Hayırlı olsun.
Telefon gerçekten çok güzel. Siz yorumlarınızı yazarmısınız? Eğer pozitif yorumlarınız olursa ben de alacağım.
hayırlı olsun Nseries ci olarak aramıza hoş geldin.Telefonu aldığına göre en iyisi özelliklerini kendin keşfetmen iyi eğlenceler.
not:kendi bilgisayarından başka bilgisayarlarlara bağlama kimseden bluetooth alışverişi yapma (mecbur kalmadıkça) bilgisayarından birşey atarken güncel br antivirüs ile tarat.Yeni versiyonları takip et evde güncellemek istersen güç kaynağı kullanmadan yeltenme.şimdilik bu kadar.
teşekkürler arkadaşlar uzun zamandır bunu takip ediyordum fiyatı da biraz uygu görünce kaçırmadım teknosa dan aldım orjinal bloototh kulaklığı hediyesi ile 699 ytl 10biraz değil bayağı uygun fiyattan almışsın. kvk da 1234 tl neredeyse yarı fiyatına n82 sahibi oldun.Son Düzenleme: erdem barış ~ 25 Ağustos 2009 20:53
599TL ye gördüm. Ucuza nerden bulabilirim diye bir konu açsaydın daha ucuza alabilirdin. Hayırlı olsun. Yorumlarını bekliyorum.
699 a almış N81 hakkında pek olumlu yorumlar yok alacaksanız 599 TL ye n82 alabilirsiniz.
N82 sahibi olarak söyleyeceğim şudur. FM radyo, kamera, gps vs. ne isterseniz içerisinde barındıran ve 600-700 TL gibi uygun bir fiyata sahip gerçekten güzel bir cihazdır. Belki de tek eksiği ekranının büyük ve dokunmatik olmaması. Onun dışında eksiği yok fazlası var.