zotopselam arkadaşlar benimde n 70 hakında bir sorum olucaktı size hafıza kartını degiştirdigimde bas konus da olmak üzere bir kaç program gidiyo bunu nasıl düzeltebilrim ve onları nasıl geri getirebilrimbede n7o kullanı yorum eger hafıza kartını değiştirdiğin de söylediğin uydulamaları telefon hafızasına yükleyerek te gidere bilirsin ozaman hafıza kartını çıkardığında gitmez
N70 alıyorum.İyi mi ediyorum?
çok teşekkür ederim arkadaşlar cevapsız bırakmadıgınız için mesajımı selametle
ya arkadaşlar benim bildiğim kadarı ile n70 ile n70 me arasında çok da elle tutulur gözle görülür bir fark yok bir fark yok çünki n70 e n70 me yazılımı yükleniyor yan sanayi kulaklığı satılıyor siyah kapağı da herhangi bir telefoncudan alırsın yani birtek müzik kısayolu ekstra bir kullanım sunuyor ve bence bi müzik kısayoluna 80 ile 100 ytl vermeye deymez...
safakkkya arkadaşlar benim bildiğim kadarı ile n70 ile n70 me arasında çok da elle tutulur gözle görülür bir fark yok bir fark yok çünki n70 e n70 me yazılımı yükleniyor yan sanayi kulaklığı satılıyor siyah kapağı da herhangi bir telefoncudan alırsın yani birtek müzik kısayolu ekstra bir kullanım sunuyor ve bence bi müzik kısayoluna 80 ile 100 ytl vermeye deymez...Ben çift hoparlörü var diye biliyorum bunların yanında.
elveda318kendi alanında en kral ve en ucuz telefonu seçtinnnnnn.Bence samsung d900 Alsana daha iyi
sakın değiştirme fikriniiiiiiiii
kamikazen70 me nin tek avantajı multimedya özellikli kulaklığı çalıştırabilmesi.. (AD-41 olması lazım,n70 bu model kulaklığı çalıştırmıyor) onun haricindeki tüm özellikleri aynı gibi.. Sizin de söylediğiniz gibi siyah bir kasa, n70me yazılımı ve 1gb hafıza kartı.. alın size n70 music edition..safakkkya arkadaşlar benim bildiğim kadarı ile n70 ile n70 me arasında çok da elle tutulur gözle görülür bir fark yok bir fark yok çünki n70 e n70 me yazılımı yükleniyor yan sanayi kulaklığı satılıyor siyah kapağı da herhangi bir telefoncudan alırsın yani birtek müzik kısayolu ekstra bir kullanım sunuyor ve bence bi müzik kısayoluna 80 ile 100 ytl vermeye deymez...Ben çift hoparlörü var diye biliyorum bunların yanında.Donanım olarak kutu içeriklerine bakacak olursak, n70 in içinden standart kulaklık çıkarken me sürümün içinden multimedya kulaklık takımı çıkıyor.. Bunların haricinde malumunuz, telefonun kasaları farklı(renk olarak).. Onun haricinde bir esprisi yok..
Yazılım olarak aralarındaki fark ise n70 te kalem tuşunun üstündeki kısayol tuşuna program ataması yapabiliyor iken, me de sadece music player için kullanılabiliyor.. Uzun basıldığında ise radyo açılıyor.. Bunların yanında n70 ile me arasında iki adet tema farkı var, me nin temaları gerçekten muhteşem.. hele kırmızı olan (arka planda türk bayrağı olunca) çok hoş.. Dikkatimi çeken bir diğer farklılık ise şöyle, müzik kalitesi, n70 te dinlediğim müzik ile me de dinlediğim müzik arasında fark var, n70 de daha tiz ses var, me de ise daha tok ve derin ses var..
Benim gözlemleyebildiğim kadarıyla bildireceklerim bunlardan ibaret.. On beş günde bir sıkılıp yazılım değiştirdiğim için (N70 ile ME arasında :)) artık ezberledim aradaki farklarını...
Bu arada orjinal n70 me de çift hoparlör mü var??
Bir sitede yapılan yorumlardan birisinde çift hoparlörü var yazmıştı.Ordan dedim.Bir de Uğur ME'nin teması varsa msn'den ya da burdan link verir misin?
yakuza_D900 rezil bir telefon.Fotoğrafta onun autofocus ve 3 MP almasına rağmen meydan okuyor(gece çekilenler hariç).Sebebi ise lensi ve sensörü daha iyi.Bir de symbian gibi bir faktör var.Bunu biliyosundur.Şunu söyliyim.Symbiansız telefonlar rezil ötesi.Onun için herkese symbiansız telefon almayın derim.elveda318kendi alanında en kral ve en ucuz telefonu seçtinnnnnn.Bence samsung d900 Alsana daha iyi
sakın değiştirme fikriniiiiiiiii
http://www.dosya.cc/N7omusicEditionTemalar_.rar.html
Sıkıştırılmış dosyayı indirip açıyorsun, çıkan iki klasörü telefona (hafıza kartı içinde others(diğer)klasörü içi uygundur) kopyalıyorsun. Dosyaları telefona aldıktan sonra, FExplorer (veya başka bir dosya yönetici prg.) ile others klasörünün içinden alıp (copy-paste yöntemi ile) c:\system\skins\ dizininin içine yapıştırıyorsun.. Yükleme işi bu kadar.
Sonra menüye giriyorsun araçlardan temalara giriyosun, dikkatini çekecektir, iki adet tema1 ve tema 2 göreceksin.. Önizleme yaparak aradığın temaları bulabilirsin..
bende n70 var bir tanede k750i alayım diyorum 320 ytl 6 taksit nasıl? k750i memnun olmayan varmı?
asimilecibende n70 var bir tanede k750i alayım diyorum 320 ytl 6 taksit nasıl? k750i memnun olmayan varmı?Asimileci güzelim N70 bırakılıp o telefın alınır mı?Dandik bir tane sony alacan ve pişman olacan.Lütfen.Sakın böyle bir şey yapma.
Uğur o dosyaları telefona atarken şifre istiyor.Anlamıyorum.Bi yardım etsene
kamikazeUğur o dosyaları telefona atarken şifre istiyor.Anlamıyorum.Bi yardımşifreyi yazmayı unutmuşum.şifre : nemutlutürkümdiyene
indirdiğin dosyayı önce bilgisayarda açacaksın.. Çıkan iki klasörü telefona kopyalayacaksın.. 6. sayfada detaylı anlattım. Oraya bakarak rahatca temaları açabilirsin..
Son Düzenleme: makaryos ~ 12 Temmuz 2007 17:37
makaryosEsprilerin güzel.Biraz daha çalışman lazımkamikazeUğur o dosyaları telefona atarken şifre istiyor.Anlamıyorum.Bi yardımşifreyi yazmayı unutmuşum.şifre : nemutlutürkümdiyene
indirdiğin dosyayı önce bilgisayarda açacaksın.. Çıkan iki klasörü telefona kopyalayacaksın.. 6. sayfada detaylı anlattım.
kamikazemakaryoskardeş, yardımcı olmaya çalışıyorum.. Açtığın başlığa baştan aşağı bakarsan niyetimin espri yapmak olmadığını görürsün.. Yazdıklarıma teşekkür beklerken böyle şeyler okumak üzüyor beni...Esprilerin güzel.Biraz daha çalışman lazımkamikazeUğur o dosyaları telefona atarken şifre istiyor.Anlamıyorum.Bi yardımşifreyi yazmayı unutmuşum.şifre : nemutlutürkümdiyene
indirdiğin dosyayı önce bilgisayarda açacaksın.. Çıkan iki klasörü telefona kopyalayacaksın.. 6. sayfada detaylı anlattım.
makaryoskamikazeKırmak istememiştim.Özür dilerim.Bir de ben bu c:\system\skins orayı bulamadım.makaryoskardeş, yardımcı olmaya çalışıyorum.. Açtığın başlığa baştan aşağı bakarsan niyetimin espri yapmak olmadığını görürsün.. Yazdıklarıma teşekkür beklerken böyle şeyler okumak üzüyor beni...Esprilerin güzel.Biraz daha çalışman lazımkamikazeUğur o dosyaları telefona atarken şifre istiyor.Anlamıyorum.Bi yardımşifreyi yazmayı unutmuşum.şifre : nemutlutürkümdiyene
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0148 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2006önemli değil.
hmm....
telefonunda dosya yönetici programı var mı (fexplorer ya da ez files gibi.. kendi dosya yönetici programı sistem dosyalarını göstermiyor.) yoksa bir tane kurmanı öneririm ve fexplorer i ısrarla tavsiye ederim..OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,441 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007Kendisininkini kullanıyorum.Yine onu indirebileceğim link verir misin?Ve nasıl yapacağı mı?
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0148 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2006http://www.inndir.com/program.php?id=33990
programı telefona yükle, yükledikten sonra çalıştır(klasörüm menüsünün altındadır) açtığın zaman c: d: e: ve z: inbox... vs göreceksin.. daha önceden hafıza kartında others( diğer ) klasörü içine kaydettiğin tema klasörlerini bulmak üzere, e sürücüsünün üzerine gel ve sağyön tuşuna bas. E nin içine girince orda others klasörünü göreceksin, onun içine gir. Temaları göreceksin.. "2000281D" ve "2000281E" her iksini de 0 tuşunu kullanarak işaretle 4 tuşuna basarak dosyaları al..
sol yön tuşuna iki defa basarak ana bölüme(sürücü harflerinin göründüğü yer) gel.. Burda c nin içine gir. c nin içinde system klasörü var onun içine gir.. System klasörü içinde SKINS klasörünü bul ve onun da içine gir. 7 tuşunu kullanarak yapıştır.. Olay bu kadar..
Şimdi fexplorer ı kapatıp dooru araçlar menüsüne ordan da temalara gir. ilave temaların geldiğini göreceksin..
sana bir de bayrak resmi vereyim de, kırmızı temayla kullanırsın istersen.. Ben kullanıyorum ve harikaa.
Son Düzenleme: makaryos ~ 12 Temmuz 2007 18:27OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,441 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007Uğur programı açınca hata veriyor.Beta version is visit diye.Bu nedir?
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0148 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2006beta olduğunu söylüyor, ama yine çalışır.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Kamikaze eğer telefonu almadıysan sana uyarım telefonu 6 taksit yapma 12 taksit yap çok daha az para ödersin
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,441 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007OMERKamikaze eğer telefonu almadıysan sana uyarım telefonu 6 taksit yapma 12 taksit yap çok daha az para öÖmer telefonu alalı 3 hafta oldu ama yazdığın için teşekkürler.Bir de 12 taksitte daha fazla faiz biniyor.ÜyeTeşekkür Sayısı: 056 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007arkadaslar bende almayı dusunuyorum kamikaze banada tavsiye etti