N73 cep telefona msn yüklemek

HPQ-User
08-04-2009, 09:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

serkan sormuş:
arakadaşlar benim N73 cep telefoonu varda ben ona msn yüklemek istiyorum buna nasıll yapabilirim telefon ve msn konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
n73 cep telefonu

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; InfoPath.1)

Mustafa Deniz
08-04-2009, 10:04   |  #2  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj

Msn yazılımını bir çok çeşiti vardır ama ben genellikle Ebuddy kullanıyorum, denemek istersen link vereyim:

Telefonda msn açabilmen için hattının GPRS hizmeti aktif olmalı ayrıca telefonun GPRS ayarı bulunmalı ve seçili olmalıdır. GPRS için Çağrı merkezini aramanız daha uygun olur ayrıntıtılı bilgiye oradan ulaşabilirsiniz.
Bu program wap desteklemez, oyüzden wap ayarları işinize yaramayacaktır. Wap ile bağlanmak GPRS'e göre kat kat pahalı ve yavaştır.
Wap ile GPRS'i size şöyle anlatayım:
Wap mantığı bilgisayarlarda eskiden kullanılan çevirmeli bağlantıya benzer,
Gprs ise adsl sistemi gibidir.
Ücretlendirme:
Avea ve Turkcell için 60Kb kullanıma 1 kontör
Vodafone 100kb kullanıma 1 kontör (Önemli not vodafone genellikle ücreti sonradan tahsil ediyor bazen 3güne kadar gecikiyor bedava zannedip sınırsız kullanayım deme Gülümseme

H@ckerCesur
08-04-2009, 10:10   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,881 mesaj

öncelikle merhaba. Ufak bir google aramasıyla ilgili programı bulabilirsin.

google araması: symbian 9.1 programları...

msn programını bulup indirdikten sonra bluetoth ya da kart okuyucu yardımıyla telefonuna aktararak yükleyebilirsin. Bir de bunun gsm hattınla ilgili ayarları var onu da gsm şirketinin sitesinden ögrenebilirsin.

Semih Özyurt
09-04-2009, 02:14   |  #4  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

Eğer kullandığınız gsm operatörü turkcell ise operatörün sunmuş oldugu kanpanyada haftalık sınırsız msn 7 kontör ayrıca avea ve vodafoneda msn prognamları sunuyor