slm n 73 üm normal bir şekilde çalışıyordu ama yazılım güncelledim ve ingilizce oldu dil seçeneğinde türkçe yok bunu nasıl tekrar eski haline getirebiliriz
n73 türkçe kalktı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
102 mesaj
Eğer Garantisi bitmediyse ,servise götür en güzeli budur ;)
Üye
51 mesaj
ama garantisi bittiye en az 20 tl vererek türkçe dil attıracan...
Yıllanmış Üye
537 mesaj
Bikaç gün kadar bu şekilde kullan. Daha sonra versiyonun türkçesi de yayınlanır. O zaman tekrar kurarsın.
Yıllanmış Üye
183 mesaj
bene sürekli güncelliyorum herseferinde türkçe var sende nasıl çıkmadı :D
Üye
81 mesaj
Yahu ne servisi ya product kodunu değiştir tekrar yazılım at düzelir dil seçenekleri product koduna göre değişir araştır bulursun boşu boşuna 20 tl verilmez vede çok basit bi yöntem 1dk almaz
Son Düzenleme: forever4you ~ 11 Şubat 2009 21:36
Üye
98 mesaj
Erim77bene sürekli güncelliyorum herseferinde türkçe var sende nasıl çıkmadı :Ben Telefonu Alali 1 Sene Oldu 1 Sene İcerisinde 4 Defa Guncellemisimdir Ve Hepsindede İngilizce Guncelledi Sen Hangi Programla Turkce Yukluyorsun Nokia Pc Suite Kullaniyordum Ben O Otomatik Yukluyordu Ama Turkce Degil!
Yıllanmış Üye
183 mesaj
KaraibrahimgilBen Telefonu Alali 1 Sene Oldu 1 Sene İcerisinde 4 Defa Guncellemisimdir Ve Hepsindede İngilizce Guncelledi Sen Hangi Programla Turkce Yukluyorsun Nokia Pc Suite Kullaniyordum Ben O Otomatik Yukluyordu Ama Turkce Degil!bende nokıa pc suitenin turkce versiyonuyla guncellıyorum en son 2 hafta önce güncelledim telefonum türekçe olarak açıldı ve seceneklerde türkçe dil secenegi türkçe olarak acılmadıgı ilk guncelememdede vardı