NASIL BİR TELEFON?
N73
2 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Mükemmel fotoğraf çekiyor. Video çekimleri foto kadar başarılı olmasada bir çok çekim yaptım. İşimi görüyor. Dizayn olarak bence güzel. Web bağlantısını hiç kullanmıyorum. Tuzluya patlıyor ve virüs sorunu oluyor. Güncellemelerde faturaya yansıyor çünkü.
allossTek eksiği wireless. Onun dışında dört dörtlük.Çok doğru.. 3 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunuyla karşılaşmadım.. Dikkat ederseniz hala piyasada satılıyor.. Demek ki kullanışlı ve hala revaçta.. Hafıza kartının boyutuna göre yüzlerce şarkı ve resim sığdırabiliyorsun.. Üstelik ses çıkışı gümbür gümbür, resim kaliteside çok güzel.. Ve beni şaşırtan bi özelliği var belki kullanan arkadaşlar dikkat ettilerse bilirler bu özelliği.. Tuş takımı aydınlatması sadece ışığın yetersiz olduğu zaman devreye giriyor.. Yani gündüzleri veya ışığın yeterli olduğu yerlerde tuş takımı aydınlatması devreye girmeyerek bataryanın daha çabuk azalmasını engelliyor.. Böylece telefonun pili daha uzun gidiyor...Son Düzenleme: Gürkan ~ 10 Haziran 2009 17:21
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj
bende N73 kullanıyorm 1 yıl oldu bi sorun yok hala kamera mükemmel özellkle baskılarda sonç çok iyi ses kalitesi de sesi çok açınca gürültü yapıyo ama ekolayzer le dengeleyebiliyosn sonuç olark çok iyi tavsiye ederm tek esksiği arkdslarn dedii gibi wireless