Arkadaşlar uzun süre arastırmamdan sonra n95, n95 8gb ve n82 arasından n82 tercih ettim.Bunda fotoğraf çekme merakım etkili oldu.sizce doğru bir tercih mi ?*?
n82 almayı düsünüyorum.tavsiye eder misiniz ?
Bence doğru bir tercih. Bende N82 kullanıyorum, fotoğraf çekmeyi seven birisiyim. N82 nin fotoğraf kalitesi özellikle geceleri diğer cep telefonlarına göre oldukça üstün. Eliniz titrese bile flaş açıkken çekilen fotoğraflarda hiçbir bozulma olmuyor. Videoları mp4 formatında 640x480 çözünürlükte çekiyor.
N82 nin tek bir eksiği var o da şarjının yeterince uzun dayanmaması. Çok fotoğraf ya da video çektiğinizde, müzik veya radyo dinlediğinizde,kablosuz ile internete bağlandığınızda şarjı ancak bir gün gider. Tuşları küçük olduğundan tırnaklarınız hafif uzadığında mesaj yazmak biraz sorun oluyor.
Ben N82 yi kaçırmamanızı tavsiye ederim. Üretiminin durdurulmasına karşın bence herşeyi üzerinde bulunduran çok güzel bir telefon
tesekkürler dostum bilgilendirdiğin için :) Ben de suan samsung s5233 var.daha alalı bir ay oldu.Ama kamerası tatmin etmeyince bende n82 yöneldim.karizma telefon ;)
Önemli değil :) Yazmadığım bir de navigasyon özelliği var ki bence bir harika. Eğer telefonu alırsanız navigasyon programı olarak Garmin i, internet tarayıcısı olarak Skyfire ı, dosya yöneticisi olarak X-plore u yüklemeyi unutmayın
eğer alırsam birkaç konuda daha basını ağrıtabilirim ona göre :D
Biraz yavaş çalışma,maksimum 2-2,5 gün bekleme süresi ve bazı çileden çıkaran Symbian stabilitesizliklerini göz ardı edecek olursak güzel cihaz.Kameranın çözünürlüğünden önce merceğine bakın.Carl Zeiss yazıyorsa olay bitmiştir ;)
n95 i de cok düsündüm hem daha kolay bulunan bir telefon ama biraz büyük geldi kasa olarak.kamera olarak da n82 den zayıf.hız olarak da yine n82 öne geciyor n95 ten..youtube da ve birçok sitede karsılastırmaları var.yinede tercih meselesi.n95 neden tercih etmem gerektigini sölersen bende bilgilenmiş olurum..
n85'i gözünden kaçırdın sanırım. Keşke n85 alsaydın.
Bir haftadır ben de telefonları karşılaştırıyorum. n95, e85, e66 üçgeninde geziyorum. İllede sürgülü olacak çünkü. e66'nın kamerası 5mp olsa süper olacakmış ama yine de e66 favorim gibi duruyor.
dostum n85 görüntüsü gercekten güzel ama onunda fotoğraf konusunda yine eksiği var onu da arastırdım..
n86 8mp seçebilirsin ama n82 ve n95te 3d hızlandırıcı var ve bu oyunlarda gözle görülür performans artırıyo,tabi siz oyun oynamıcaksanız sizi bağlamaz bu,n85-n86 öneririm ben şahsen tasarımı,özellikleri falan çok güzel 2side,n82 az biraz ilerde ama tam bir kütük ne diyebilirimki..
n82 gercekten de kaba bir telefon ama bnce n95 te ondan kalır yanı yok.bnm için msj yazım kolay ve hızlı olsun ve kamera iyi olsun yeterli.tabiki menu geçiş hızlarıda önemli.n86 fiyat olarak nekadar bilmiyorum ama bütçemi zorlar heralde :)
arkrdasim fazla paraya gerek yok n79 al yeter o sana
n82 alınmıstır tesekkürler yorumlarınız için.İstedigim gibi bir telefon ;)