Selam arkadaşlar...
İki hafta içinde kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve bu telefonun N95 8GB olmasına daha ilk çıktığı zamanlar karar vermiştim.Ama şu N96 tüm olayı alt-üst etti!Eski telefonum bir kaza sonrası kırıldı ve idareten eski bir telefon kullanıyorum,bu yüzden daha fazla beklemek istemiyorum.(şu an 1112 kullanıyorum)N95'i aldıktan bir kaç ay sonra hemen hemen aynı paraya daha üst modelini kaçırmak da istemiyorum....
Velhassıl kelam,sorum şu ki-sizce N96'yı beklemeye değer mi?Daha Türkiye satış tarihi bile belli değil...Ne dersiniz,sabır dualarıyla beklemeli miyim,yoksa beklememe değecek kadar fark atmaz mı N95 8GB'a?Deneyimli kullanıcılar özellikle yorum bekliyorum...
N95 8GB vs N96
n96 nasıl birşey bilmiyorum ama n95 8gbı al.gelecek teknolojiden çok bişey kaybetmezsin ;)
DaRWeLLn96 nasıl birşey bilmiyorum ama n95 8gbı al.gelecek teknolojiden çok bişey kaybetmezsin ;)araştırsana darwell ama bnce n96 al
uantakyaaraştırsana darwell ama bnce n96teknik özelliklerini bende biliyorum ama kullanısnı bilmiyorum dedim..
Yorumu zaten sen vermişsin. N95'i aldığın fiyata tekrardan satma imkanın yüksek. N95i al beğenmezsen satarsın yeni çıkanı alırsın fazla birşey kaybetmezsin.
Arkadaşım sorunun cevabı çok kolay ... N95 i almayı düşünüom ama N96 gelecek onu mu beklesem diyorsun ... n96 yı bekledin diyelim sonra yeni gelecek alet içinde aynısını diyeceksin peki onuda mı beklicen ... ? yani bu bekleyiş bitmez onu demek istiyorum kafana uyan bi cihazsa almak en iyisi ...
samsung i8510 bunuda göz önünde bulundur n95 ile n96 arasında belkide n96 dan daha iyi 3 cihazında kendine has özellikleri var n96 n95 varisi fazla bir fark olacağını düşünmüyorum marka bazına bakarsan samsung ile nokia nın kendine göre avantajları vardır ben tercihimi samsung omnia dan yana kullanıyorum bu 3 telin dışında :D
YA BEYLER N95 Mİ N96 MI ??????? özellikleri hangisini iyi
SONUNDA BULDUM n96 nın süper özellikleri -----ama n95 ekranı büyük N96 özellikleri N95 geçiyor
n96 DAha ii ama bn n95 istiyom NAPAYIM HANgini alam