Naomi Filtre Kaldırma ÇÖZÜMÜ. (Naomi Uninstall)

piRe_
31-10-2009, 09:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

1.Yöntem:
Bilgisayarınıza yüklediğiniz Naomi Filtre programının şifresini unuttuğunuz için kaldıramıyorsanız, buradaki dosyayı indirip çalıştırın. Alternatif link iNDiR.

Enter password ekranına pire yazarak resimdeki ekranın gelmesini sağlayın. Resimdeki Uninstall butonuna bastığınızda programın eski şifresi ne olursa olsun Naomi Filtre'den kurtulmuş olacaksınız.

2. Yöntem: HijackThis programını indirin ve resimdeki işlemleri yapın. Pc'nizi yeniden başlattıktan sonra C:\Program Files içindeki rnamfler klasörünü rahatça silebilirsiniz.

1- Hizmetlerde çalışıyor olma ihtimaline karşı komut satırına sırasıyla aşağıdakileri yazarak onaylayın.
sc stop RdnaoFlSvc (enter)
sc delete RdnaoFlSvc (enter)
[SC] DeleteService SUCCESS yazdıysa işlem tamamdır.
2- En son olarak HijackThis ile varsa aşağıdaki kayıtları fix'leyin.
O4 - HKLM\..\Run: [wrna3ls] C:\Program Files\rnamfler\naomf.exe
O23 - Service: RdnaoFlSvc - Unknown owner - C:\Program Files\rnamfler\naofsvc.exe

Son Düzenleme: piRe_ ~ 03 Kasım 2009 14:43
Kapalı Hesap (101323)
01-11-2009, 20:34   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

yada unlocker veya killbox ile  klasörünü silince kalkar

piRe_
01-11-2009, 21:21   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj

Unlocker ile silemezsiniz çünkü Naomi onu açmanıza izin vermiyor, diğerini denemedim.

Geçenlerde bir forumda bu kaldırma sorunuyla karşılaştım gerçi ben başka bir yol tarif etmiştim ama önerdiğim yöntemin işe yaramadığını kendi pc mde denerken farkettim. Nihayetinde HijackThis ile kaldırdım ama bu işlemin daha kolay bir yolu mutlaka olmalı diye düşünürken 1. yöntemi keşfettim. Üstte de dediğim gibi unutulan şifresi ne olursa olsun verdiğim dosyayı çalıştırdığınızda enter password ekranına pire yazdığınız taktirde normal şekilde ve sorunsuz olarak sistemden kaldırabiliyorsunuz. Sonrasında tek yapmanız gereken C:\Program Files içindeki rnamfler klasörünü silmek.

Hazır yeri gelmişken burada bir ayrıntıyı da ilave edeyim;
Verdiğim programı çalıştırdıktan sonra şayet kaldırmaktan vaz geçerseniz Naomi'nin şifresi pire olarak değişir.

Kapalı Hesap (101323)
07-11-2009, 20:09   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

indirip denedim naomiyi  normal kipte    unlocker ı açmaya izin vermiyor msconfig den durdurup pc yi güvenli  kipte  açınca unlocker 2 sn de sildi naomi filtreyi